Disse nettbutikkene bør du holde deg unna

Disse nettbutikkene bør du styre unna

Hvis du er like stor fan av nettshopping som oss, bør du ta en titt her!

Hvem elsker vel ikke nettshopping? En virtuell verden der butikkene aldri stenger, du slipper lange køer og utvalget er større.

De fleste av oss har en favoritt nettbutikk og et sted vi alltid kupper de beste designervarene, men færre av oss har kjennskap til nettsider man bør styre unna. Her er en liste på syv nettsider du aldri bør shoppe fra:

1. Rosegal.com

SiteJabber som bedømmer digitale nettsider, har flere enn 3000 forbrukere gitt siden Rosegal.com én av fem stjerner. Det samme gjør seg gjeldende på Reddit, hvor brukerne kritiserer siden, og kaller den "en eneste stor fiasko".

2. SammyDress.com

Better Business Bureau er en organisasjon som samler kritikk mot diverse virksomheter, og anmelderne har gitt negativt kritikk til nettsiden SammyDress.com. Faktisk står det så dårlig til at Better Business Bureau har anmeldt selskapet.

3. RoseWholesale.com

RoseWholesale.com beskyldes for å stjele produktbilder fra andre merker, for deretter å selge et produkt som slett ikke er den samme i virkeligheten. På SiteJabber gir størstedelen av anmelderne nettsiden én stjerne, og skriver blant annet: "Jeg shopper aldri herfra igjen" samt "Jeg føler meg snytt".

4. Dresslily.com

Fler enn 2000 av 3000 anmeldere har gitt nettsiden Dresslilly.com én av fem stjerner og bruker i sine anmeldelser ord som "svindel" og "tjuvgods". Bare å holde seg unna, med andre ord.

5. Choies.com

På tross av at Choies.com nesten har tre stjerner hos SiteJabber, har nettsiden stort sett kun fått dårlige anmeldelser. Anmelderne skriver blant annet at det er "dårlig kvalitet", og at de advarer andre mot å handle fra siden.

Unn deg heller ordentlige ting: Her er de beste luksusnettbutikkene!