Eksklusiv skobutikk åpner i Oslo

Eksklusiv skobutikk åpner i Oslo

Nok en designerbutikk blir en del av Oslos nye handlegate!

Ved butikker som Isabel Marant, Saint Laurent, Balenciaga og Louis Vuitton åpner nå en ny sko- og veskebutikk i Oslo sentrum.

Kamikaze har lenge vært en ledende motebutikk innenfor luksussegmentet her i Oslo. Etter mer enn 30 år i Hegdehaugsveien flytter de nå til Oslo sentrum, og blir en del av Promenaden Fashion District, Oslos nye handleområde.

Kamikaze Men har åpnet i Kongens gate. Den luksuriøse herrebutikken er inspirert av internasjonale konseptbutikker, og har blant annet integrert Champagne bar og spennende fotokunst på veggene. Her føres merker som Tom Ford, Balmain, Versace, Dolce & Gabbana, Dsquared og Brunello Cucinelli.

Kamikaze Luxury Shoes har åpnet i Prinsensgate 21, vegg i vegg med det italienske motehuset Bottega Veneta. Kamikaze Luxury Shoes er med denne etableringen den eneste luksusforretningen for sko og vesker, med merker som Christian Louboutin, Jimmy Choo, Salvatore Ferragamo, Gianvito Rossi, Giuseppe Zanotti og Balmain i Oslo.

I tillegg planlegger butikkene lansering av en nettbutikk der det vil være mulig å bestille drømmeskoparet rett hjem i postkassen.

Leste du: Fransk luksusbutikk åpner i Oslo