Eksklusiv tilbehørsbutikk åpner i Oslo sentrum

Eksklusiv veskebutikk åpner i Oslo sentrum

Dette har vi ventet på lenge!

Edition føyer seg inn i rekken av nye butikkåpninger i Oslo sentrum. Butikken vil by på eksklusive merkevarer som lanseres på det norske markedet for første gang, og et nytt butikkonsept med accessoirer i fokus. Her vil du finne designermerker som Paco Rabanne, Alexander Wang, Proenza Schouler, Mulberry, Acne Studios, Marni og J.W. Anderson og Aurélie Bidermann i et bredt utvalg av sko, vesker og solbriller.

Har du sett? Dette er vårskoene som gjelder nå!

– Nettshopping øker stadig mer, men vi tror fortsatt at menneskelige aspekter er viktig i en butikk - spesielt innen luksussegmentet. Vi har satt sammen et dedikerte og engasjert team med solid kunnskap om Edition-merkene. De vil følge opp kundene tett, og gi en serviceopplevelse utenom det vanlige, sier Sara Morling, daglig leder og innkjøper hos Edition.

– Det er spesielt spennende med Paco Rabanne. Et tradisjonsrikt merke grunnlagt på 60-tallet, som nå er inne i en ny vår etter Julien Dossenas inntog som kreativ leder. Essensen av merket er bevart, men kolleksjonene blir bare sterkere og sterkere. Aurélie Bidermanns bohemske og øke-vennlige smykkekolleksjon er også en favoritt i internasjonale motekretser og vi gleder oss til å vise det til norske kunder, fortsetter Morling.

Edition åpner 28.april i Hegdehausveien 27.