F5 har åpnet ny butikk

Den helnorske konseptbutikken har åpnet i nye lokaler, nå med to nye, norske merker!

F5 Concept Store ble grunnlagt for tre år siden, av brødrene Emil, Benjamin og Alexander Krystad Marthinsen. Butikken fokuserer på norsk design, og fører et tjuetalls håndplukkede merker. Brødrene er selv designere, og har to egne merker, Arct og GRAA. I tillegg til butikken og sine egne merker, har de også drevet agentur med fokus på norsk mote og studiofelleskap for unge designere. F5-kollektivet har hatt base i Øvre Slottsgate i Oslo frem til nå, men flyttet inn i nye lokaler i Prinsens gate 10.september.

Glad i Ganni? Nå har de åpnet ny butikk!

I tillegg til å fungere som butikk har lokalene i Øvre Slottsgate huset en rekke arrangementer, som utstillinger og motevisninger.

Om nye F5, interiør, nye merker og nettbutikk.

– Standarden for norsk mote er så mye høyere nå enn for bare noen få år siden, at en butikk som skal selge det beste av norsk mote, ikke kan ta lett på noe. Vi forsøker å skape en handleopplevelse der både omgivelsene, varene og kunnskaps- og servicenivået er på samme høye nivå, forteller Alexander Marthinsen.

For første gang: Tom Wood har åpnet butikk i Oslo sentrum!

I de nye lokalene, der stål, betong og terazzo utgjør materialpaletten, vil moteinteresserte finne enda flere nye norske merker enn man tidligere kunne finne hos F5. Blant annet har relativt velkjente merker som Holzweiler og FWSS kommet inn i butikk. Flere nyere, mer ukjente merker har også fått innpass. Alexander Marthinsen trekker frem MOE Oslo og Annie Berner som spesielt spennende nye norske merker.

– F5 skal være en arena der man finner det vi mener er det aller beste innen norsk mote akkurat nå. Det vil alltid være en blanding av etablerte navn, og nye talenter med stort potensiale, forteller Alexander Marthinsen.

I tillegg til butikken i Prinsens gate lanserer F5 denne høsten sin nettbutikk.

– Målet med nettbutikken er å kunne tilby varepakken hos F5 til kunder over hele Norge, men også internasjonalt, forteller Alexander.

Brødrene Krystad Marthinsen har stor tro på norsk mote som eksportvare, og ser på nettbutikken som en viktig del av satsningen fremover.

Vi gratulerer med ny butikk i Prinsens gate 6.

På utkikk etter nye høstplagg? Her er sesongens budsjettfavoritter!