Få med deg livepod og liveshopping med Janka Polliani og Marte Bratberg

Vi har tatt en prat med de populære damene for å høre litt om deres forhold til julen, hvilke pakker de håper å finne under treet og tips til hvordan man kan kose seg litt ekstra akkurat i år.

Liveshopping er et relativt nytt konsept i Norge, og er nylig tatt i bruk av internettgiganter som Facebook og Amazon. Timingen er ikke tilfeldig; det å bringe butikken hjem til kunden er spesielt ettertraktet nå hvor mange holder seg hjemme og foretar juleshoppingen fra sofaen.

I kveld vil BikBok teste ut konseptet, og kveldens vertinner er de populære influenserne og podcastvertene Janka Polliani og Marte Bratberg. Livesendingen kan du se her.

– Liveshopping er noe vi ønsker å tilby kundene våre for en bredere og mer interaktiv totalopplevelse. Enda bedre er det da at vi har med oss de kule damene Janka og Marte som også vil gjøre deres første livepodcast under torsdagens sending. Dette blir gøy, sier Julie Varner som er concept og collaboration manager hos Bik Bok.

Vi har tatt en prat med Janka Polliani og Marte Bratberg for å høre litt om deres forhold til julen, hvilke pakker de håper å finne under treet og tips til hvordan man kan kose seg litt ekstra akkurat i år.

Hva betyr julen for dere og hvordan skal dere tilbringe den i år?
Marte: – Jeg elsker julen, jeg skal hjem til mor og far i Vestby, noe som er en fast tradisjon. Min favorittdag er egentlig lille julaften, da går vi ut i skogen og finner et juletre som vi pynter på kvelden mens vi hører på julemusikk og spiser julemat. 1 juledag drar jeg på hytta med kjæresten og hans familie.
Janka: – Jeg har ikke alltid vært så glad i julen, men med barna så ser jeg gleden deres og gleder meg gjennom de. Jeg skal tilbringe julaften med familien min; søsteren min, tantebarn og ungene. Jeg håper også jeg kan få dratt til fjells for skikos.

Hva ønsker dere dere til jul?
Janka: – Jeg ønsker meg digge «hjemmeklær» til hjemmekontoret, mindfullness/selvutviklingsbøker, og kanskje en ting å se frem til når covid har lettet opp. En hjemmelagd middag eller tid med venner for eksempel.
Marte: – Jeg ønsker meg Le Creuset grytesett og koronavaksine!

Hva kan vi glede oss til under livepodden på torsdag? Er det noe ekstra spennende som skjer?
Janka: – Det er live og interaktivt så vi gleder oss til å snakke med lytterne, det blir masse stylingtips og gode priser. Også oppfordrer vi til å samle venner over FaceTime eller zoom og sitte sammen med oss for litt juleshopping.

Hva er deres favoritter hos Bik Bok?
Marte: – BikBok har nå min drømmejeans, «Regular wide» den er akkurat som jeg har lett etter i månedsvis. Den er perfekt i passform og farge. «Smockey» er en dressbuks i nydelig lys brun farge som jeg synes passer perfekt til både hverdags og pent. BikBok har også er sett som jeg liker svært godt, som er fresh i fargene. Jeg elsker den asymmetriske toppen som heter «Frida» og skjørtet «Luna».
Janka: – Jeg er stor fan av jeansen hos Bikbok, strikkecardiganen som jeg kan style opp og ned og de digge tracksuitsene.

Har dere noen tips til hvordan man kan kose seg litt ekstra i år?
Janka: – FaceTime, koke gløgg, få julelukten inn i huset, lag nye minner og tradisjoner. Og kom deg ut i skogen! Barna har som tradisjon å ha aktivitetskalender og vi lader opp til jul med en liten aktivitet hver dag. Alt fra pepperkakebaking til pynting av tre bygger opp til jul.
Marte: – Det er en spesiell tid vi er inne i, men jeg tror det er ekstra viktig å være takknemlig for at vi kan være sammen og at vi er friske og raske.

Hva gleder dere dere mest til i julen i år?
Marte: – Jeg har sett familien min veldig lite i år pga korona så jeg gleder meg mest til å bare være sammen.
Janka: –Jeg har hatt tid til å prøve ut litt nye veganske juleretter, og jeg gleder meg til å se litt familie som jeg ikke ser så ofte som jeg ønsker. Også er det noe spesielt med å få være med på barnas jul.