Flere glimt fra kolleksjonen til Alexander Wang

Først viste popstjernen Rihanna et komplett antrekk fra Alexander Wang x H&M-kolleksjonen. Nå avslører Hollandske Vogue flere detaljer.

Siden samarbeidet mellom den svenske high street-kjeden H&M og motedesigneren Alexander Wang ble bekreftet på årets Coachella-festivalen i mai, har vi ventet spent for en komplett look fra den kommende kolleksjonen.

I juli fikk vi det første glimtet da Alexander Wang postet et bilde på Twitter av et sett med små boksehansker med sine berømte initialer, gravert inn i skinn.

Etter måneder med stillhet ble Rihanna observert på gatene i New York i intet mindre enn et komplett sett med H&M x Alexander Wang - og hva er vel bedre anledning enn NYFW til å avsløre flere detaljer fra samlingen?

Looken Rihanna bar besto av en magetopp og trange leggings. Begge elementene holdt i grått, svart og patch med tydelige Wang-logoer.

Deretter overrasket den nederlanske Vouge med plagg fra kolleksjonen på forsiden av bladet, som tilsynelatende inkluderer en reklame for den kommende kolleksjonen.

Ifølge nederlandske Vogue er de tre modellene i reklamebildet fra teater, musikk og film-bransjen. De tre kunstneriske modellene er alle kledd i enkle plagg med klare referanser fra den sportslige verden og Wangs særegne univers.