Førsteklasses secondhand-butikk åpner i Oslo

Fikk du ikke tak i Chanels ettertraktede espadriller eller Stella McCartneys nyeste Falabella-veske? Da er Trendsales stedet hvor dine bønner blir hørt.

Norske fashionistas har i snart ett år kunne boltre seg i et mekka av designvarer på den danske secondhand-portalen Trendsales, hvor brukere vandrer døgnet rundt på skattejakt etter nye og brukte varer fra både Danmark, Norge og Sverige. Trendsales selger i hovedsak varer fra fashionistaenes egne klesskap, og nettsiden er full av it-vesker og limited editions fra de største motehusene. Nå åpner endelig en egen popup-butikk i Oslo, fylt med førsteklasses secondhand og designerskatter.

Når Trendsales åpner dørene 19. september er du garantert å gjøre et varp hvor utvalgte moteprofiler og bloggere vil presenterer varer de har til salgs på nettsiden, og i butikk. Her kan du få fingrene i det perfekte drømmekjøpet du har lett etter hele sesongen. Dessuten vil du få tips og triks om hvordan du selv kommer i gang med å handle på Trendsales, hvordan du tar de beste bildene til annonsen og oppretter egen Trendsales-profil.

Trendsales bygger på et prinsipp om smart shopping, hvor det skal være en morsom opplevelse å jakte etter motekupp, og hvor du blir inspirert til å finne noe som passer akkurat for deg - til en pris du kan forhandle frem selv. I tillegg til det fantastiske utvalget av kvalitetsmerker er det tre konkrete ting som Trendsales ser frem til at norske brukere får glede av:

  1. Alle kan benytte Trendsales, og det er gratis å opprette brukerkonto.

  2. Det er trygt og enkelt å handle via Trendsales.

  3. Rask hjelp og veiledning hos Trendsales support

Butikken åpner på Bygdøy allé 35 i Oslo.