© Lasse Fløde/Pudder Agency

Fotoutstilling på Aker Brygge

Ta deg turen til Aker Brygges bakgård for å se portrettene som aldri ble publisert!

Under ett enkelt fotoopptak kan det tas tusenvis av bilder. Bildene som ikke blir valgt gjøres det vanligvis aldri noe mer med, frem til nå.

I forrige uke åpnet Pudder Agency en utendørsutstilling «Outtakes» i Holmens gate på Aker Brygge, hvor tyve portretter med kjente og mindre kjente motiver og personligheter som aldri har vært publisert, stilles ut i stort format nedover Oslos nye handlegate. Utstillingen står i to uker (19.juni-2.juli) og kan besøkes hele døgnet.

– Med denne utstillingen ønsker vi å kaste glans over de vakre øyeblikkene som blir fanget opp av fotografen i løpet av et opptak. Disse bildene ender som oftest opp i en mappe i den digitale skyen, om de ikke blir slettet for godt. Vi synes at de fortjener oppmerksomheten og opplever å sitte igjen med et knippe vakre, ærlig, rare og morsomme bilder som vi håper publikum har glede av å se, sier agent i Pudder Agency, Hilde Holta.

Ta deg en spasertur gjennom Bryggegata og Holmens gate på Aker Brygges bakgård for å se utstillingen. Her er det noe for enhver smak; kjente navn som Kate Moss, Åse Klevland og Morten Abel er fotografert av noen av Norges beste motefotografer, og vises fra en litt utradisjonell side.

Vi ses!

Foto: Lasse Fløde/Pudder Agency.

Foto: Lasse Fløde/Pudder Agency.