Franske fristelser

En klassisk garderobe som varer.

God kvalitet og klassiske snitt går aldri av moten. La deg inspirere av Emilie Tømmerbergs valg av franske toner.

Jean Paul har lenge stått i baugen for tidløse kvalitetsplagg med en maritim look, noe de fleste frankofile hjerter der ute er godt kjent med. Den franske maritime looken er vanskelig å gå lei, og de klassiske plaggene kan kombineres og passer både til hverdag og fest. Emilie Tømmerberg er kjent for sin feminine stil, og er i full gang med å bygge opp en garderobe med gode basisplagg.

– Det var en oppvekker å se at det var så mye jeg faktisk ikke brukte og det aller meste var trendplagg. Mitt mål fremover er å bygge opp en god garderobe som består av kvalitetsplagg.

Funksjonell kvalitet

Er du opptatt av kvalitet og behagelige stoffer er lin alltid en sikker vinner. Spesielt til sommeren når det er litt varmere i luften er lin både praktisk og behagelig. Denne stripete toppen er sval og god i varmt og klamt vær, og passer perfekt til lyse jeans eller korte skjørt.

Luftig lin: Bukse her. Stripete topp i lin her.

En luftig bukse ser både behagelig og kul ut, og den kan både pyntes opp og ned med høye hæler eller sneakers. Litt sleng er dessuten flatterende og forlenger beina, noe som alltid er et ekstra pluss.

Trendy i trench: En beige trenchcoatfunker alltid!

Mangler du en trench i garderoben? En klassisk trenchcoat er og blir en favoritt. Den tidløse jakken ser kul ut til jeans og et par vårsko, og den passer også perfekt til sommerkjolen. Knepp sammen og knyt beltet rundt livet for en profesjonell look eller la den være åpen og casual.

Bryllupsfin: Spark i gang festsesongen med denne fotside drømmen av en kjole.

Lange kjoler til bryllup og sommerfest faller alltid i god jord. Denne blomstrete varianten har en flatterende fasong og er behagelig å ha på. Perfekt for sommerbryllup i sola!

Sjekk ut mer av Jean Pauls tidløse kolleksjoner med fine plagg her.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio for Jean Paul.