Ganni åpner flaggskipbutikk i Oslo
© Ganni.com

Ganni åpner flaggskipbutikk i Oslo

Ganni flytter inn i Oslos nye handlegate!

Lørdag 13.mai åpner Ganni dørene til sin femte og største butikk i Norge. Adressen blir Prinsens gate 23 i Oslo, og med sine 120 kvadratmeter blir dette merkets nye flaggskip her i landet.

En hel rekke norske og internasjonale it-jenterhar lagt sin elsk på det danske designet, og via sosiale medier hjulpet merket med å få et solid fotfeste både i og utenfor Skandinavia.

– En butikk i Oslo sentrum har vært høyt på prioriteringslisten siden åpningen av vår første butikk i Hegdehausveien for fem år siden, forteller Anett Ringstad som eier og driver butikkene med ektemannen Jørgen Jalland, som sammen har gjort stor suksess med å introdusere det danske klesmerket på det norske markedet.

– Vi har fulgt utviklingen i sentrum tett, og har vurdert flere lokaler i ulike områder. Prinsens gate og området rundt er i stor utvikling, med etablering av flere internasjonale monobrand-butikker blir dette etter vår meningen den nye paradegaten i Oslo sentrum, sier Anett og Jørgen Jalland.

Det danske merket har allerede en monobrand-butikk i Oslo, Sandvika, Bergen og Stavanger, og i juni står Kristiansand for tur.

– De 120 kvadratmeterne vil bære et preg av Gannis nye designkonsept med unike detaljer som blank krom, speil-lameller, fargerike tivolibord og en generell strammere linje enn de eksisterende Ganni-butikkene i Norge, forteller Anett.