Gjør som it-jentene - kle deg for vår!

Denim, frynser, semsket skinn og kule sandaler. Få inspirasjon til vårgarderoben fra tre kule it-jenter!

Gizele Oliviera © @giizeleoliviera
1 / 15

Gizele Oliviera

Frynser er en av sesongens største trender, og her kan du finne alt fra jakker, skjørt, sko og topper. Frynsene gir et bohemsk preg og er perfekt nå som våren er her og sommeren er på vei.

Trenchcoat
2 / 15

Trenchcoat

Den sorte trenchcoaten er noe alle burde ha i garderoben sin. Den kan kombineres med absolutt alt og er et tidløst plagg som er trendy år etter år.

Trechcoat fra Zara, 799 kr.

Skjørt
3 / 15

Skjørt

Frynser skaper liv i antrekket, og dette røde, semskede skjørtet er perfekt for en bohemsk vår. Du kan gjerne kombinere det med et par kule hæler, men også skape en mer laidback look med et par sneakers eller herreinspirerte sko.

Skjørt fra Tamara Mellon, 7.210 kr.

Magetopp
4 / 15

Magetopp

Når solen skinner og det blir varmere i luften kan det være fint å bytte ut den lange overdelen med en kortere magetopp for å vise litt hud. Denne kombinert med det røde skjørtet vil skape en fin silhuett hvor midjen blir mer markert.

Topp fra Helmut Lang, 975 kr.

Veske
5 / 15

Veske

Ja, du kan faktisk kombinere brunt og svart nå. Denne enkle skuldervesken er perfekt til hverdags, og hvis du trenger en liten veske til festantrekket.

Veske fra Proenza Schouler, 11.967 kr.

Tilbehør
6 / 15

Tilbehør

For å skape et litt retro preg i antrekket kan du gå for runde solbriller, som er en av vårens store solbrilletrender. I et enkelt antrekk kan det også være fint å bruke store smykker og armbånd for tilføye litt detaljer.

Solbriller fra Quay, 365 kr.

Smykke fra Nastygal, 965 kr.

Chiara Ferragni © @chiaraferragni
7 / 15

Chiara Ferragni

Denimskjørt, striper og platåsko er trender du gjerne kan gå for i vår og sommer. Bruk farger på tilbehøret for å skape liv i antrekket, sånn som disse freshe, røde solbrillene.

Denimskjørt
8 / 15

Denimskjørt

Denim er en av sesongens største trender, og kan brukes på mange forskjellige måter. Enten om du matcher med andre farger og mønstre, eller om du kombinerer med andre denimplagg.

Skjørt fra Stella McCartney, 2.590 kr.

T-skjorte
9 / 15

T-skjorte

En stripete overdel som denne kan være fin å ha i basisgarderoben, ettersom at den kan kombineres med veldig mye forskjellig. Denne er litt kortere i livet, og passer fint for de som liker å vise litt hud, særlig om sommeren.

T-skjorte fra Theory, 710 kr.

Platåsko
10 / 15

Platåsko

Platåskoene er tilbake, og gir hele antrekket 70-tallsvibber. Gladiatorsandalene er også en stor skotrend i år, så disse platåskoene har alt du trenger til sommeren!

Sandaler fra Tibi, 3.585 kr.

Solbriller
11 / 15

Solbriller

Med enkle farger i antrekket kan det være fint å sprite opp med litt sterke farger på tilbehøret. Disse solbrillene passer fint til det blå i t-skjorten og skjørtet, men kan også kombineres med andre sterke farger for en fresh look.

Solbriller fra Dolce & Gabbana, 1.837 kr.

Charlotte G © @thefashionguitar
12 / 15

Charlotte G

Denim fra topp til tå! Dongerifarger er veldig fint å kombinere med brunfarger og lys beige. Velg et par sandaler istedetfor tette sko nå frem mot sommeren.

Skjorte og bukse
13 / 15

Skjorte og bukse

Det å matche flere plagg i denim er et sikkert valg denne sesongen. Denim er en av de største trendene, og kan kombineres med veldig mye, så her er det bare å bruke fantasien når det kommer til tilbehør.

Skjorte fra Gucci, 6.650 kr.

Bukser fra H&M Trend.

Veske
14 / 15

Veske

En liten skulderveske som denne kan brukes til så mangt, men den brune fargen står veldig godt til denimplagg.

Veske fra Gucci, 7.890 kr.

Gladiatorsandaler
15 / 15

Gladiatorsandaler

De høye gladiatorsandalene er i vinden, og er det perfekte skovalget nå i sommer. De kan kombineres med både skjørt, shorts og bukse, og kommer i både høye og lave hæler. Noe for enhver anledning!

Sandaler fra Chloé, 9.814 kr.

Mer om Shopping? Motta Costumes nyhetsbrev