Gyllene skatter fra California
© WeTheHatters

Gylne smykkeskatter fra California

We The Hatters lager sarte smykker som har slått an stort blant norske jenter. Spesielt populære er de unike navnesmykkene.

Gyllene skatter fra California
© WeTheHatters

We The Hatters er et forholdsvis nyetablert smykkemerke fra California, som siden starten har opplevd stor kundetrafikk på nettbutikken sin fra Norge. At de sarte smykkene har vært å se på Instagram-kontoene til flere profilerte moteblogggere her til lands, har nok utvilsomt bidratt til trafikken.

Merket ble startet i 2013 av Stephen Davis og smykkedesigner Michelle Kim, to ferdigutdannede psykologer, som ønsket en mer kreativ hverdag karrieremessig enn psykologyrket ville ha gitt.

We The Hatters tilbyr håndlagde smykker av gull og sterling sølv fra USA. Michelle står for designen og sørger for at alle produktene er i perfekt tilstand før de sendes ut kunder over hele verden.

Customized pieces

De spesiallagde navnesmykkene er populære blant norske jenter.

© WeTheHatters

Merket lager ”customised pieces” i form av kjeder, armbånd og ringer som tilpasses med navn eller bokstaver. Via nettbutikken kan kundene bestille akkurat det de vil ha. Er du original nok ender du opp med et smykke som er unikt, og det uten at det koster skjorta. Se flere smykker på Wethehatters.com.