© ZARA

20 høstjakker til under 1.000 kroner

Høsten er rett rundt hjørnet og kjølige temperaturer er på vei. Vi har funnet 20 stilriktige høstjakker som vil holde sesong etter sesong.

Jakke til høstsesongen

Høsten er her snart, og vi kan nesten ikke vente med å finne frem fine høstjakker, kåper og frakker fram fra skapet. Hvis du er på jakt etter en ny høstjakke kan det være vanskelig å finne den perfekte modellen, for den skal både se fin ut og bidra til at du kan holde på varmen når temperaturen daler.

Enten du går for den klassiske trenchcoaten, en fin vest eller et mere minimalistiske look, har vi funnet en rekke gode forslag til høstjakker til høstsesongen. Kombiner jakken med et av høstens flotteste sko eller gummistøvler til våte regnværsdager, så er du klar for den nye sesongen.

  Trenchcoat som høstjakke

  Trenchcoaten er en garderobe-klassiker som alle bør ha i jakkesamlingen – så dersom du ikke har investert i en, er det nå du skal slå til. Her får du fire forslag på den perfekte trenchcoaten til under 1.000 kr.

  Den lange frakken er et tidløst plagg som du kan bruke sesong etter sesong. Uansett om du bruker den som en vårjakke eller en høstjakke, er trenchcoaten et must-have i garderoben.

  Blazer som høstjakke

  Med en blazer kan du oppnå et stilriktig og sofistikert uttrykk. Blazeren er en sikker vinner uansett om den er oversized, figursydd eller i farger. Blazeren er et godt basisplagg å ha i garderoben da den alltid vil få deg til se både stilfull og klassisk ut.

  Blazeren fås dessuten i mange forskjellige materialer, og du kan dermed finne en som både holder deg varm på kjølige høstdager og ikke er alt for tung på solrike vårdager. Gå for eksempel for en blazer i ull når du skal velge jakke til høstsesongen.

  Håndplukket til deg

  Minimalistisk høstjakke

  Et tidløst og sofistikert uttrykk er noe av det som kjennetegner den minimalistiske stilen. En stilren og minimalistisk jakke vil passe til alle antrekk, og du kan med dette vinke farvel til alle kommende kleskriser. En minimalistisk høstjakke vil alltid være en god investering da du i tillegg kan bruke den til høsten og igjen til neste vår.

  Vest som høstjakke

  Vesten er et godt valg når været er varmt, men fortsatt ikke varmt nok til å gå helt uten jakke. Vi har sett vesten i motebildet de seneste årene i varierende former og materialer. Over en skjorte, t-skjorte eller langermet bluse, kan vesten også fungere som en varmende "jakke" på en høstdag.

  Denimjakker

  Man går aldrig galt i byen med denim – heller ikke når det gælder efterårsjakken og overgangsjakker generelt. Denim i alskens former har været en fast bestanddel af modedagsordenen siden 70'erne, og også dette efterår er denim en af sæsonens største tendenser. Brug gerne denimjakken som overgangsjakke over et fuldt denimoutfit a la Louis Vuitton. Du kan desuden få denim i stort set alle prisklasser og kvaliteter – eksempelvis det mere bæredygtige økologiske bomuld.