favoritter fra H&Ms Conscious Exclusive-kolleksjon

Se våre favoritter fra H&Ms Conscious Exclusive-kolleksjon

Introduserer resirkulert kasjmir og fløyel laget av resirkulert polyester!

Kolleksjonen H&M Conscious Exclusive er inspirert av et tapt fragment av et urgammelt kunstverk. Kolleksjonen kombinerer livet og reisen til tapte historiske gjenstander med det nyeste innen bærekraftig tekstilinnovasjon.

Nye materialer for sesongen er resirkulert kasjmir og fløyel laget av resirkulert polyester. Kolleksjonen består av plagg med dramatiske, men samtidig romantiske og moderne silhuetter, og er blant de fineste hittil.

Til venstre: Svart kjole, 799 kr. Øredobber: 299 kr. Til høyre: Kjole, 799 kr.

Flere av plaggene passer utmerket til festsesongen vi går inn i nå. Nøkkelplaggene består av en lang, sort kåpe i resirkulert ullblanding, en blomstret bomberjakke heldekket av paljetter og laget av resirkulerte PET-flasker, og en mønstret kjole med voluminøse ermer og åpen rygg i 100% økologisk silke.

Tilbehøret består av skulpturelle øredobber i resirkulert plast, sko av resirkulert polyester, et stort skjerf med frynser i en TENCEL™-blanding og en sort statement-hette i paljetter.

Støvletter, 999 kr.

– Vi er veldig glade for å lansere en høst- og vinterkolleksjon fra Conscious Exclusive for første gang. Det hele begynte med et ønske om å lage en statement-kåpe i et bærekraftig materiale, som kunne brukes både til spesielle anledninger og til hverdags. Dette utviklet seg til noe av større betydning, gjennom å fusjonere historiske gjenstanders reise med følsomheten fra moderne design, sier Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor i H&M.

– Det er et fantastisk utvalg av bærekraftige materialer i denne kolleksjonen, som resirkulert kasjmir, fløyel laget av resirkulert polyester, samt bruk av rester fra ECONYL® fra den forrige kolleksjonen. Kvaliteten og teksturene komplimenterer designet og fremhever tekstilinnovasjonen som H&M jobber med. Fløyelet har for eksempel tatt flere år å utvikle for å skape en høy nok kvalitet som vi var fornøyde med, sier Cecilia Brännsten, Environmental Sustainability Manager i H&M-gruppen.

Kolleksjonen lanseres eksklusivt på hm.com 27. september.

Her er våre favoritter fra kolleksjonen:

Kjole, 1.299 kr. Øredobber, 299 kr.

Krage, 999 kr. Bukse, 799 kr.

Jakke, 999 kr. Hette med glitter, 799 kr. Bukse, 799 kr.

Jakke, 1.299 kr. Bukse, 799 kr.

Kjole, 2.499 kr. Kåpe, 1.999 kr.

Kjole, 1.499 kr. Støvletter, 999 kr.

Kjole, 999 kr.