H&M Love Stories
© H&M

H&M samarbeider med undertøysmerke

Perfekt undertøy under sommerkjolen!

H&M lanserer sitt første samarbeid med det nederlandske undertøysmerket Love Stories, kjent for gode kvaliteter og kraftfulle print.

Det Amsterdam-baserte merket ble grunnlagt i 2013 av Marloes Hoedeman, som har bakgrunn fra interiørdesign. Hun ønsket å skape undertøy som fikk kvinnen til å føle seg sexy, sensuell, men samtidig komfortabel. Derfor finner du ikke en eneste bh med spiler i kolleksjonene hennes.

H&M x Love Stories vil bestå av klassiske Love Stories-plagg som er utviklet i samarbeid med H&Ms designerteam, står det i en pressemelding.

Love Stories H&M

«Undertøy har alltid vært en viktig del av moten. Med dette samarbeidet vil vi vise at undertøy kan være like gøyalt og uttrykksfullt som det man bærer utenpå, selv om det ikke alltid er synlig. Derfor var Love Stories en perfekt match. Vi har lenge beundret Marloes for hennes energi, driv og selvfølgelig hennes design, så vi er veldig begeistret for at vi kan gjøre dette sammen», sier Pernilla Wohlfart, H&Ms designdirektør.

«Jeg liker å kalle samarbeidet mellom Love Stories og H&M for vår kjærlighetsaffære! Fra første dag forelå det en utrolig respekt for hverandre, og det var god kjemi mellom alle designerne, så vi passet perfekt sammen. Kolleksjonen er utviklet rundt de klassiske Love Stories-plaggene – bralette, truse og stringtruse – og den ‘perfekte mismatch’ av ulike print og farger», sier Marloes Hoedeman.

H&M x Love Stories-kolleksjon vil bestå av et utvalg av bralettes, stringtruser og truser, i tillegg til nattøy, øyemaske, sokker og reiseposer i blonde, sateng og polyamid.

Love Stories H&M

Designet er gjort av både H&M-teamet og Love Stories, og alle plaggene har de karakteristiske Love Stories-printene og fargekombinasjonene som Hoedeman liker å kalle «perfekte mismatcher». Leopard-print, stjerner og kraftfulle blomster er blandet med blonder, sporty striper og volanger.

Kolleksjonen vil være tilgjengelig i utvalgte butikker og på nett fra 9.august.

Love Stories H&M