Høstens kuleste tilbehør

Sprit opp antrekket med sesongens fineste briller!

Temperaturen faller og høsten nærmer seg med stormskritt. Vi kan endelig finne frem de store genserne og kåpene for sesongen, men la oss ikke glemme tilbehøret; brilletrenden fra tidligere sesonger er fortsatt like hot og aktuell, og trolig det viktigste tilbehøret du kan bruke i høst!

Tom Ford har noen av høstens fineste briller og du finner dem hos Krogh Optikk. Merket er mest kjent for sin røffe og edgy stil, og for å ta de klassiske fasongene og gi dem det lille ekstra.

I sesongens kolleksjon varierer designeren mellom et bredt utvalg av røffe, markerte og store innfatninger, til runde og tidløse varianter. Du finner garantert en modell som passer til akkurat ditt ansikt.

Se mer av utvalget fra Tom Ford her!

Øverst fra venstre: Tom Ford 607, Tom Ford 613, Tom Ford 650, Tom Ford 5522, Tom Ford 5529-B.

Miks og match:

Høsten er perfekt for å eksperimentere med det du allerede har i garderoben. Lag-på-lag-trenden gir de helt enkle antrekkene en interessant vri. Blanding av materialer, stiler og farger kan gi en helt ny dimensjon til et ellers kjedelig antrekk. Her kan du også prøve deg frem med ulike brillefasonger og innfatninger, for å løfte uttrykket hakket videre.

Det kjente motehuset Celine har kommet sterkt tilbake på eyewear-fronten. Den nye kolleksjonen er den beste på lang tid. Motehuset har valgt å beholde noen av de mest kjente og populære brille-modellene sine, samtidig som den nye kolleksjonen har fått et skikkelig løft designmessig.

Krogh Optikk er blant de få butikkene som fører Celine.

Øverst fra venstre: Celine 50004I, Celine 50001U, Celine 50002U, Celine 40003I, Celine 40019I, Celine 40030I.

Prøv deg frem

Denne sesongen skal tilbehøret gjerne være oversized. Kombiner årets briller med et antrekk i lag-på-lag, som både er praktisk og trendy. Ikke bare ser det kult ut, men det er også en smart måte å kle seg på, siden temperaturene gjerne varierer mye. Da er det fint å kunne ta av seg et plagg eller to, for å finne den perfekte temperaturen innendørs.

Høstgarderoben består ofte av jordfarger, som gjør at du kan være litt vågal med tilbehøret. Hva med å prøve en kul farge på brille-innfatningen, for å sprite opp antrekket ytterligere?

Annonsørinnhold: Vi gjør opppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Krogh Optikk.