Lily Donaldson X Cubus
© Cubus

Lily Donaldson for Cubus

Cubus gir høstkolleksjonen en rå tvist med supermodellen Lily Donaldson i front. Les mer om den stilfulle kampanjen her.

Lily Donaldson X Cubus
© Cubus

Lily Donaldson er en av dem som har levd drømmen til tusenvis av jenter. Som 16-åring ble hun oppdaget av en modellspeider da hun shoppet i Camden Market med noen venninner. Videre fulgte store kampanjer for Miss Sixty og Burberry hvor selveste Mario Testino sto bak linsen. Deretter var det ikke langt til forsiden av Vogue.

Denne høsten er det derimot butikkjeden Cubus som er så heldige å få pryde kampanjene sine med supermodellen. Merkets kreative leder Ann Kristin Mathiassen mener modellen er riktig for Cubus på mange måter:

  • Hun er et kjent fjes for den moteinteresserte delen av målgruppen vår og har samtidig en skandinavisk appell. Det ikoniske ansiktet hennes og energien hun gir løfter høstens uttrykk til et høyt nivå.

Hun legger også til at bildene er skutt av den anerkjente motefotografen Alasdair McLellan, blant annet kjent fra magasinet i-D. Resultatet er en stilren kampanje som gir butikkjeden et råere uttrykk.