Dior
© Anna Stokland

Luksusmerket endelig tilgjengelig i Norge

For første gang kan du nå få kjøpt luksusplagg signert Christian Dior i Oslo

Helt siden Maria Grazia Chiuri tok over som sjefsdesigner hos Christian Dior, har merket fått en slags makeover. Fra å være hakket for dyrt, hakket for pompøst og langt i fra noe man så gatelangs - har Maria gjort Dior mer brukervennlig enn noen gang.

I hennes første kolleksjon dukket t-skjorten med printet "We Should All Be Feminists" opp, en t-skjorte som i etterkant har florert på sosiale medier. En rekke kjedebutikker, til og med norske merker har kopiert det franske luksushuset, og selger nå enkle hvite t-skjorter med feministiske budskap. Skoene med kitten-heel og sløyfe bak har også blitt en yndling, for ikke å snakke om Lady Dior, vesken som Lady Diana satte sitt preg på, og som ble populær over natten.

Så du denne: Her er smykket alle ønsker seg

For første gang i Norge kan du nå handle luksusvarene signert Christian Dior. Før helgen slapp Vincci Oslo nyheten på Instagram, og vil selge kun klær og sko i første omgang. Det franske merket vil være tilgjengelig i Oslo allerede til høsten.

"⭐️| DIOR x VINCCI |⭐️ Vi har gleden av å introdusere @dior denne høsten for første gang i Norge", skriver butikken, som også fører merker som Céline, Miu Miu og Balmain.

Vi tipper det kommer til å bli venteliste på de mest populære plaggene, som t-skjorten og de feminine skoene. T-skjorten koster i overkant av 6.000 kroner. Tar du deg råd?

Fikk du med deg? Skofavoritt åpner butikk i Oslo