Maanesten til Norge
© @maanesten

Dansk smykkemerke åpner flaggskipbutikk i Oslo

Eget smykkeunivers midt i Oslo by!

Endelig åpner Maanesten sitt smykkeunivers i Norge med sin første flaggskipbutikk i Prinsens gate, vegg i vegg med franske A.P.C. og Isabel Marant litt lenger ned i gaten.

– Vi har sett en positiv utvikling i butikkene som allerede selger smykkene våre i Norge, og tror det skyldes at norske jenter er så opptatte av god kvalitet og personlighet. Vi gleder oss til å kunne være mye mer tilgjengelige og tilby fullt sortiment, forteller Lotte Callesen, grunnlegger og designer av smykkemerket Maanesten.

Maanesten har eksistert på markedet i nesten ti år, men kun blitt solgt i mindre kolleksjoner i butikker som Eger og You&I. Merket har helt fra starten av opplevd stor kundetrafikk fra Norge, og har ikke hatt vanskeligheter med å få tagget smykkene sine på Instagram.

© @maanesten

– Vi i Promenaden er stolte av at Maanesten åpner sin første butikk i Prinsens gate, en av våre unike handlegater. De trendsettende smykkene med sitt unike uttrykk har allerede blitt en hit i Skandinavia, og vi gleder oss til å følge suksesshistorien fra Danmark videre i Promenaden Fashion District, forteller Anette Lund, kommersiell direktør for Promenaden Management.

Fått med deg? Jimmy Choo åpner i Oslo!

Maanesten øredobber

Lucca Earrings fra Maanesten står øverst på ønskelisten akkurat nå!

Designeren bak merket Lotte Venø Callesen bor og lager smykkene sine i Danmark og i den indiske byen Jaipur. Merket har bygget seg opp en solid tilhengerskare, og selges i hele Skandinavia. Selv henter Lotte inspirasjon fra hele verden, og former designet sitt etter sesongens trender og uttrykk.

Butikken åpner dørene i august.

Butikken åpner dørene i august.

Tidligere i år har vi kunne avsløre at både Jimmy Choo ogValentino åpner sin første butikk i Oslo, i samme gate som Balenciaga, Hermès, Louis Vuitton og Bottega Veneta.