Maria Black åpner pop up-butikk

Maria Black åpner pop up-butikk

Har du sett disse konvoluttene rundt omkring i byen?

Smykkemerket som var kjent for sitt rocka-uttrykk med geometriske former og repeterende mønstre har med de siste årene tatt en mye mer minimalistisk og stilren retning, men beholdt noen av de karakteristiske utformingene.

Her skal ringer settes sammen til nye formasjoner og et personlig uttrykk skapes, noe prisen også tillater - her blakkes du ikke selv om du kjøper en liten samling smykkebyggeklosser.

1.november åpner Maria Black sin første pop up-butikk i Prinsens gate 18 i Oslo.

Kolleksjonene består av øredobber, halskjeder og armbånd i både gull og sølv, diamanter og safirer.

I den 230 kvm. store butikken vil det også være et Piercing Studio som holder åpent tre dager i uken, og de vil også få besøk av nettgalleriet OsloNowhere, som er et galleri på nett fylt med nordisk samtidskunst, originale malerier, kunsttrykk og foto, nye talenter og inspirerende kunstnerintervjuer. I løpet av perioden butikken er åpen vil flere kunstnere som blant annet Guttestreker og illustratøren Anette Moi være synlig med kunst i lokalene.

I forbindelse med åpningen har Maria Black spredt 250 anonyme konvolutter rundt omkring i byen med en invitasjon og -20% rabattkort til butikkåpningen. Er du heldig kan du finne et gavekort på 1000 kroner også. Så det er bare å begynne å lete!