© Anna Stokland / LFW

De største motenyhetene på Instagram NÅ

Instagram er det perfekte stedet å følge trender i utvikling. Vi har funnet sesongens største motenyheter du får tak i NÅ!

Du vet at en vare er populær hvis du har sett den på Instagram flere ganger i løpet av få uker. Dette er definitivt tilfelle med disse åtte highstreet-varene, som også uttrykker noen av de største trendene denne sesongen.

Scroll ned og utforsk månedens mest populære varer som er i butikkene nå.

1. Neonblazer

Instagram flyter over med funky neonfarger. Et av de mest populære plaggene er Hosbjergs skrikgrønne blazer, som også kommer i blått og rosa.

holzweiler tørkle
© holzweiler

2. Tørkle som hårpynt

Tidens hårmote bærer stort preg av feminine toner som uttrykkes med perler, hårspenner og sløyfer. Tørklet har også fundet vei tilbake i motebildet og du kan bruke det allsidige tøystykket i håret på mange forskjellige måter.

3. Det glitrende belte

Bling-bling og glitter er ikke lengre forbeholdt nyttårsfesten. Gjør som bloggeren Trine Kjær og tilføy et glitrende belte til ditt outfit for å forvandle en ordinær-look til et ekstraordinært outfit!

4. Den beige trenchcoat

Det slår aldri feil med en beige trenchcoat - og også denne sesongen dominerer den klassiske frakken motebildet. En av frakkene som har florert på Instagram den siste tiden er den beige lakkutgaven fra danske Envii - en versjon som er ideell til våte regnværsdager.

5. Cowgirl-print

I 2018 fikk leopard-trykket sitt store comeback, sterkt etterfulgt av zebra- og slangeprint.

Nå ser det ut som om enda et dyreprint er i vinden, nemlig ku-print! Det velkjente brune og hvite mønsteret har begynt å dukke opp både her og der.

6. Sporty bukser

Sportreferansene fortsetter i motebildet, og løse "cargo"-bukser vekker minner om både Spice Girls og Fergie fra Black Eyes Peas.

7. Knehøye boots

70-tallet inspirerer mange av de største trendene denne sesongen. De knehøye skinnbootsene har kommet tilbake i motebildet og holder leggene dine varme i kulda.

8. Perlevesken

En av sesongens mest feminine trender er perlevesken som konner i mange forskjellige farger og fasonger. Zara har kommet med en budsjett-vennlig variant på den populære vesken, i en nydelig rødfarge.