© Anna Stokland / LFW

De største motenyhetene på Instagram NÅ

Instagram er det perfekte stedet å følge trender i utvikling. Vi har funnet sesongens største motenyheter du får tak i NÅ!

Du vet at en vare er populær hvis du har sett den på Instagram flere ganger i løpet av få uker. Dette er definitivt tilfelle med disse åtte highstreet-varene, som også uttrykker noen av de største trendene denne sesongen.

Scroll ned og utforsk månedens mest populære varer som er i butikkene nå.

neon blazer
© Hosbjerg

Blazer, Hosbjerg 599 kr.

1. Neonblazer

Instagram flyter over med funky neonfarger. Et av de mest populære plaggene er Hosbjergs skrikgrønne blazer, som også kommer i blått og rosa.

holzweiler tørkle
© holzweiler

Tørkle, 549 kr fra Holzweiler

2. Tørkle som hårpynt

Tidens hårmote bærer stort preg av feminine toner som uttrykkes med perler, hårspenner og sløyfer. Tørklet har også fundet vei tilbake i motebildet og du kan bruke det allsidige tøystykket i håret på mange forskjellige måter.

3. Det glitrende belte

Bling-bling og glitter er ikke lengre forbeholdt nyttårsfesten. Gjør som bloggeren Trine Kjær og tilføy et glitrende belte til ditt outfit for å forvandle en ordinær-look til et ekstraordinært outfit!

4. Den beige trenchcoat

Det slår aldri feil med en beige trenchcoat - og også denne sesongen dominerer den klassiske frakken motebildet. En av frakkene som har florert på Instagram den siste tiden er den beige lakkutgaven fra danske Envii - en versjon som er ideell til våte regnværsdager.

5. Cowgirl-print

I 2018 fikk leopard-trykket sitt store comeback, sterkt etterfulgt av zebra- og slangeprint.

Nå ser det ut som om enda et dyreprint er i vinden, nemlig ku-print! Det velkjente brune og hvite mønsteret har begynt å dukke opp både her og der.

6. Sporty bukser

Sportreferansene fortsetter i motebildet, og løse "cargo"-bukser vekker minner om både Spice Girls og Fergie fra Black Eyes Peas.

7. Knehøye boots

70-tallet inspirerer mange av de største trendene denne sesongen. De knehøye skinnbootsene har kommet tilbake i motebildet og holder leggene dine varme i kulda.

8. Perlevesken

En av sesongens mest feminine trender er perlevesken som konner i mange forskjellige farger og fasonger. Zara har kommet med en budsjett-vennlig variant på den populære vesken, i en nydelig rødfarge.