Nå er de fineste shortsene i butikk

Endelig er det sommer og på tide å vise mer hud. Frisk opp i sommergarderoben og finn din favorittshorts her!

1 / 20

Denimshortsen er et must i sommergarderoben. Den kan kombineres med så og si alt, og passer til nesten alle anledninger.

Fra Mango, 229 kr.

2 / 20

Disse shortsene fra Polo Ralph Lauren er av den mer slitte varianten og den til høyre er litt lengere sånn at du eventuelt kan brette den opp om du ønsker brettekant nederst. Kombiner disse med sneakers, hvit skjorte og en kul frynseveske!

Shorts fra Polo Ralph Lauren, 830 kr.

Shorts fra Polo Ralph Lauren, 999 kr.

3 / 20

Shortsen fra AG Jeans ser ut som en bukse som er klipt opp, og kan styles på ulike måter.

Shorts fra AG Jeans 1.281 kr.

4 / 20

Gå for en hvit variant, og kombiner den med for eksempel svarte ankelboots, hvit t-skjorte og en kul skinnjakke for en mer rocka stil.

Shorts fra Zara, 279 kr.

5 / 20

Er du av den typen som liker å kle deg komfortabelt, men likevel trendy, er denne lekre bohemvariant noe for deg!

Fra Mango, 349 kr.

6 / 20

Hvitt er en sikker farge å gå for i sommer. Se for deg solbrune bein og et hvitt antrekk. Fresht!

Shorts fra Zara, 299 kr.

7 / 20

Denne enkle shortsen gjør antrekket mer spennende med skinndetaljene. Kombiner med et par sneakers, og avslutt med en kul skinnjakke for en litt mer rocka look.

Shorts fra Givenchy, 10.149 kr.

8 / 20

Få litt farger inn i sommergarderoben! Denne røde shortsen med de romantiske detaljene er perfekt til en deilig sommerdag. Enten om du skal til sydligere strøk, eller bare ha den til hverdags her hjemme, er denne et komfortabelt og trendy valg.

Shorts fra Mango, 399 kr.

9 / 20

Blonder er stort i trendbildet i år, og gir et romantisk preg til et hvert antrekk. Kombiner den med et par kule ankelboots, og en semsket skinnjakke, og du er klar for festival!

Shorts fra Chloé, 12.449 kr.

10 / 20

Lange shortser er i vinden, og er du en av de som ikke er så glad i å vise alt for mye hud, er dette shortsen for deg. Det finnes mange forskjellig måter å style den på, enten om du vil gjøre det til et mer laidback antrekk, eller å gi antrekket et mer classy preg.

Fra Mango, 499 kr.

11 / 20

Lyse pastellfarger er noe du gjerne kan gå for i vår og sommer. Kombiner denne shortsen med et par hvite sneakers og en hvit t-skjorte eller bluse, og du har et skikkelig lyst og fresht antrekk.

Shorts fra Hunkydory, 1.685 kr.

12 / 20

For å få et litt mer romantisk preg over antrekket kan du gå for en trendy blondeshorts som denne. Kombiner med et par beige hæler, en pudderfarget bluse og en fin clutch-veske, og du får en elegant og fin look.

Shorts fra Ganni, 1.089 kr.

13 / 20

Denne shortsen er av den litt mer maskuline varianten, og er perfekt om du går får et mer laidback antrekk. Sneakers eller sandaler, t-skjorte og en skinnjakke, og du har et kult hverdagsantrekk.

Shorts fra Sonia Rykiel, 5.379 kr.

14 / 20

Kombiner shortsen med et par klassiske pumps, en fin bluse og en kul skinnjakke, og du får et classy antrekk med et litt rocka preg over seg.

Shorts fra Jil Sander, 6.829 kr.

15 / 20

Det er ingen tvil om at skinnmaterialet er favoritten år etter år, og går igjen i alle plagg. Skinn er enkelt å kombinere med andre materialer. Her kan du gå for alt fra bomull til semsket skinn, og når det kommer til tilbehør er det bare kreativiteten som kan stoppe deg.

Shorts fra Gina Tricot, 299 kr.

16 / 20

En av sesongens største trender er semsket skinn, og nå har det kommer et stort utvalg av shortser i akkurat dette. Korte, lange, høye på livet og i forskjellige nyanser gjør at du kan velge akkurat den passformen du liker best med dette herlige materialet. Om det er til festival, stranden eller storbyferie, så egner denne shortsen seg perfekt!

Fra Mango, 699 kr.

17 / 20

Denne shortsen med høyt liv og søte detaljer gir et romantisk preg til antrekket ditt. Denne kan du gjerne kombinere med et par hæler og en fin bluse, og flate sko for en mer enkel og laidback look.

Shorts fra Zara, 799 kr.

18 / 20

Ved å gå for en shorts som er litt høyere på livet, vil det se ut som beina dine er lengere, pluss at du skaper en fin silhuett ved å fremheve midjen.

Shorts fra H&M, 199 kr.

19 / 20

Går du for kortere varianter som dette er det viktig å holde det smakfullt. Kombiner den med en fin, romantisk bluse og et par fine sandaler, så er du klar for en deilig sommerdag.

Shorts fra Chloé, 11.516 kr.

20 / 20

Kulotter og lange shortser har virkelig funnet sin plass i trendbildet denne sesongen. De kan styles på veldig mange forskjellige måter, enten om du går for en classy look, eller en mer laidback og komfortabel look.

Shorts fra Theory, 6.939 kr.

Mer om Shopping? Motta Costumes nyhetsbrev