Nå kan du kjøpe Burberry Prorsum i Oslo
© Getty Images

Nå kan du kjøpe Burberry Prorsum i Oslo

Burberry Prorsum har ikke vært å finne i Norge - før nå.

Du har kanskje allerede vært innom Burberry i Nedre Slottgate, men nå er det en bedre grunn til å dra dit. På tirsdag 21. april lanseres nemlig den nye kolleksjonen til Burberry Prorsum, og dette er stedet hvor du kan få tak i det, men vær kjapp for kolleksjonen vil kun være tilgjengelig i en måned!

Nå kan du kjøpe Burberry Prorsum i Oslo

Kolleksjonen bærer navnet "The birds and the Bees" og inneholder store sommerfugl mønster og håndtegnede honningbier. Med sprakende farger i blant annet rosa, blått, grønt og gult er dette et friskt pust mot den kommende sommeren.

Nå kan du kjøpe Burberry Prorsum i Oslo

I kolleksjonen vil du finne den tradisjonelle trenchcoaten med nye og friske prints og farger, og kjoler og skjørt i deilige, romantiske teksturer og materialer. Du finner også en av sesongens største trender i kolleksjonen - nemlig denim. Denimjakken, som så mange sverger til om våren og sommeren, kommer i nye, kule varianter som ikke ligner noe vi har sett før.

Du kan også forvente deg fresht tilbehør som sommerfugl-solbriller, og vesker med spreke farger og det tradisjonelle Burberry-printet.

Nå er det bare å glede seg til tirsdag 21. april!