Norsk design på Dover Street Market

I går lanserte smykkemerket Tom Wood signerte ringer eksklusivt på Dover Street Market i London!

Etter hodeskalle-suksessen, utvikler nå John Andrè Hanøy samlingen med håndgraverte Mickey-ringer i samarbeid med smykkemerket Tom Wood og smykkegravør Castro Smith. Sammen har de utviklet seks unike ringer, som kun vil selges eksklusivt på Dover Street Market i London i første omgang.

– Det er utrolig spennende å få jobbe så tett sammen med en av verdens feteste butikker. Det gir energi og masse inspirasjon, sier Mona Jensen, gründer bak merket Tom Wood.

John André Hanøy har jobbet med mote og interiør i over 25 år. Etter en årrekke i motebransjen hvor han blant annet drev designbutikken Voga, bestemte han seg for å utvikle ferdighetene sine, og jobbe med interiør og kunst i stedet.

Med sin store fasinasjon for skjeletthoder, bestemte han seg for å utvikle dette til et kunstprosjekt. Hodeskallene ble printet og innrammet på gamle orginale papirer, og etterhvert ble hans Mickey-kolleksjon "skulls" støpt i leire og lagd av gamle apeskaller med mickey-ører. Spesielt populær ble den etter at en hodeskalle havnet hjemme hos Rihanna.

– Ringene er laget unikt for Dover Street, i forhold til en stor kunstutstilling i London, som heter Fierze, sier John André.

På Dover Street Market finner du fremadstormende design som du garantert ikke finner her hjemme, og dette spennende prosjektet setter garantert Norge tydeligere på kartet!

Les mer HER