Ny og spennende nettbutikk

Den danske nettbutikken Muuse byr på eksklusiv design!

Tenk deg at du har direkte adgang til verdens største designertalenter. Der hvor du velger din stil blant de mest talentfulle designere - uten å måtte vente på at dine favoritt-produkter kommer ut i butikk. Motehuset MUUSE lanserer et helt nytt og unikt moteverden og nettbutikk!

Inspirerende kolleksjoner fra morgendagens ikoner

MUUSE sitt online-galleri viser kolleksjoner fra designere fra de beste internasjonale designskoler. MUUSE tilbyr innovativ design som du ikke finner i butikkene. Det er kun de klesplaggene du ønsker å bestille, som blir produsert, og derfor kan MUUSE tilby unik design fra de beste designere.

Når du blar gjennom bildegalleriet, kan du se hver designers inspirasjon i form av bilder og film, og du kan følge med på hvordan kolleksjonen utvikles over tid når designerne legger inn nye kolleksjoner.

Bestill skreddersydd Limited Edition

MUUSE begrenser produksjonen av de fleste designs til 20 stykker, og bruker kun det beste kvalitets stoffet til å produsere klærne i lokale studier. MUUSE kan prioritere lokal produksjon fordi detaljomkostningen blir kuttet bort og i stedet brukes til å skape bedre kvalitets klær i små mengder.

Bli en muse

Medlemmene inviteres til å velge hvilke designs som skal produseres. Du kan også følge dine favorittdesignere og bli presentert til de nye konseptene før de tilbys i nettbutikken, og dermed være blant de første i køen for å bestille nye, begrensede opplag.

MUUSE lanserer tre nye designere hver uke fra de beste designskoler som Central St Martins, RCA, Royal Academy of Fine Arts Artesis Hogeschool Antwerpen, Istituto Marangoni, Polimoda, Ecole de la Chambre Syndicale, Parsons, FIT og Esmod sammen med de beste danske nyutdannede designere.

En revolusjon innen moteindustrien

Kolleksjoner og design som er til salg på www.muuse.com er først produsert når be blir bestilt. I tillegg til å fjerne den økonomiske risikoen for designerne, gjør pre-order forretningsmodellen også slutt på store mengder avfall som moteindustrien har blitt kritisert for på grunn av overproduksjon og avfall av klær som ikke blir solgt som forventet i butikkene.

Les mer om designerne og konseptet på www.muuuse.com.