nytt motemerke med fine baseplagg. skjorter og bukser
© Lasse Fløde

Nytt norsk klesmerke, Julie Josephine

Endelig en basekolleksjon med fokus på design og kvalitet!

Julie Josephine er et nytt, norsk motemerke som består av en klassisk basekolleksjon med fokus på kvalitet og komfort. Grunnleggeren til det nyoppstartede klesmerket, Julie Blystad presenterer feminine, enkle og anvendelige baseplagg laget av italiensk bomull.

– De perfekte, enkle baseplaggene, med nøyaktig riktig snitt og følelse har alltid manglet i min garderobe. Jeg har alltid lengtet etter å finne den perfekte t-skjorten som sitter uanstrengt på kroppen, ikke for stram, ikke for løs, forteller Julie Blystad.

Har du sett? Chanel har åpnet butikk en time fra Oslo!

For Julie har det vært avgjørende å finne de beste materialene som holder fasongen i plaggene, samtidig som de er elegante og passer til kveldsbruk. Kolleksjonen består i første omgang av den perfekte t-skjorten og skjorten, i tre ulike farger - hvit, grå og blå.

– Jeg er opptatt av at når man tar på seg Julie Josephine skal det se like fint ut på kvelden som når man tar det på om morgenen. Jeg har gått mange runder med ulike materialer for at plaggene skal være komfortable samtidig som de ser eksklusive ut.

Brud i sommer? Efva Attling har lansert bryllupskolleksjon!