Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

8b 001

Oslo-basert designer står bak Arkets første smykkekolleksjon

– Det å skape et helt nytt smykkekonsept for et brand med en så sterk estetisk sans, har vært en spennende utfordring.

Tre år etter H&M-gruppen åpnet den minimalistiske publikumsfavoritten Arket, lanserer motebutikken nå sin første smykkekolleksjon. Det er den Oslo-baserte designeren Zuzana Spustova som står bak kolleksjonen, som beskrives som intuitiv og tankevekkende og består av ringer, armbånd, halskjeder og ørepynt.

– Det å skape et helt nytt smykkekonsept for et brand med en så sterk estetisk sans, har vært en spennende utfordring. Jeg ville at smykkene skulle trekke på den nordiske fortellingen om ARKET, men jeg ønsket også å utvide det til en ny dimensjon, sier Zuzana Spustova i en pressemelding.

10d 001

Armbånd belagt med 14 karat gull, 499 kr. Sett med to ringer, 299 kr.

De lekre smykkene passer både til dag- og kveldsbruk, og kan brukes hver for seg, eller kombineres. Vi elsker det minimalistiske designet som er veldig i Arkets ånd, og de tidsriktige organiske formene. Smykkene er belagt med gull, sølv eller messing, og den moderne kolleksjonen er tilgjengelig nå.

9a2 001

Langt halskjede i messing, 350 kr.

Mer om Shopping? Motta Costumes nyhetsbrev