Redaksjonens stylingtips: Slik kler du deg i volanger
© Anna Stokland

Redaksjonens stylingtips: Slik kler du deg i volanger

Vårens heteste trender oser av romantikk. Få våre beste tips til hvordan du mestrer stilen!

Denne sesongen skal de romantiske plaggene være ekstra voluminøse og gjerne ha feminine detaljer som rysjer og volanger. Velg varianter med asymmetriske snitt, trompetermer og blomstermønster, og finn din stil og lengde på volangene som kommer i ulike former og lengder. Liker du de frynsete volangene, de tilfeldige, de romantiske eller blomstrete best?

Vårmote: Her er trendene du bør merke deg!

Få en myk overgang til ny sesong ved å kombinere klassiske nøkkelplagg med vårens sensuelle volanger. Les våre beste stylingtips, og se hvordan it-jentene mestrer stilen.

Redaksjonens stylingtips: Slik kler du deg i volanger
© Anna Stokland

Stylingtips:

  1. Style den feminine blondeblusen med et par bukser med høyt liv og vidde i bena for en enkel hverdagsstil, og med sorte bukser og stiletthæler for en mer rocka feststil. Perfeksjoner den uanstrengte stilen med en enkel håroppsetning og naturlig sminke.

  2. Gå for en eklektisk stil ved å kombinere myke volanger med et knelangt skjørt og belte i midjen. Med et par hvite sneakers blir antrekket raskt mye mer avslappet. Husk at gode proporsjoner er avgjørende for et bra antrekk, velg derfor et tettsittende skjørt når toppen er løs.

  3. Hvitt og rødt er som skapt for hverandre. Gjør som it-jenta Gilda Ambrosio, og kle deg som en spansk senorita ved å kombiner disse fargene i en superfeminin bluse og en dressbukse. Om du ønsker å tone ned det romantiske uttrykket, kan du blande inn sporty elementer. Joggesko er en god start.

Tips: Volanger i seg selv tar stor plass, det kan derfor være fint å tone ned tilbehøret.

3 favoritter i butikk akkurat nå: