Se motevisningen til H&M Studio live
© H&M

Se alt fra visningen til H&M

I går viste H&Ms den nye Studiokolleksjonen - og plaggene er allerede i butikk.

Musée des Arts Décoratifs var dekorert med autentisk, japansk interiør som ikoniske tatami-matter og uttrykksfulle ikebana-komposisjoner da H&Ms Studiokolleksjon gikk av stabelen i går kveld.

De siste par sesongene har H&M levert en unik Studiokolleksjon med referanser fra sesongens største tendenser. Fra fjorårets volanger, hvite blonder og romantiske snitt, har klesgiganten denne våren lagt fokus på urban eleganse og enkle silhuetter med abstrakt print inspirert av japanske skrifttyper.

Caroline de Maigret og Alexa Chung var noen av gjestene som fikk nyte en chic, japansk middag før visningen tok til mellom labyrinten av bord
© H&M

Blant kremen av moteeliten var Caroline de Maigret og Alexa Chung noen av gjestene som fikk nyte en japansk middag før visningen tok til mellom labyrinten av bord, i hvert sitt antrekk fra H&M-studio.

Fått med deg? Denne vesken er tilbake i motebildet!

Catwalken var full av skreddersydd workwear, flagrende stoffer og store strikkegensere som bidro til å fremheve balansen mellom minimalistisk design og klare farger.

– Det var utrolig gøy å se de sterke fargene og printene i kombinasjon med de rene linjene som er inspirert av japansk design. Sammen med den vakre borddekkingen og dekorasjonene, tilførte dette en rolig og autentisk eleganse til visningen. Nå gleder vi oss veldig til å se hvordan kunder verden over velger å style favorittplaggene sine,” sa Pernilla Wohlfahrt, sjefsdesigner og kreativ direktør i H&M i en pressemelding.

Det kongelige bryllupet: Gjett hvem som skal opptre?

Se våre favoritter fra visningen.

© H&M
© H&M
© H&M
© H&M
© H&M

Gladmeldingen er at du slipper å vente i seks måneder med å kjøpe plaggene. H&M har nemlig kastet seg på "kjøp-nå-trenden", noe som resulterer i at hele kolleksjonen vil være tilgjengelig i utvalgte H&M-butikker og på nett allerede nå.

– Det å tilby mote direkte fra catwalken til kassen, markerer en helt ny æra for moteindustrien og vi ser veldig frem til å teste dette nye spennende formatet. Vi vil også dele øyeblikket med kundene og sender derfor visningen live på hjemmesiden vår. Vi håper kundene våre vil like dette og finne inspirasjon til hvordan de kan mikse plaggene til deres egen personlige stil, har Pernilla Wohlfahrt tidligere uttalt.

Like etter visningen overtok dansegruppen Strawhatz scenen, og utførte en kinetisk opptreden for de 200 gjestene som var til stede.