Se eksklusive bilder av kolleksjonen til Balmain for H&M.

De første kampanjebildene er sluppet!

Endelig har vi fått tilgang til eksklusive bilder av den superlekre kolleksjonen, hvor supermodell-trioen Kendall Jenner, Gigi Hadid og Jourdan Dunn som også er de kuleste jentene i bransjen, pryder reklamekampanjen til Balmain for H&M, fotografert av Mario Sorrenti.

– Når du elsker Balmain-verdenen, elsker du også modellene som er en del av den. Kendall, Gigi og Jourdan er alle nære venner, og perfekte for H&M x Balmain, sier sjefsdesigner Olivier Rousteing.

Balmain er kjent for intrikate detaljer og luksuriøse teksturer, og denne superlekre kolleksjonen gjenspeiler det rocka uttrykket til motehuset.

Vi beundrer de utsmykkede jakkene, majestetiske detaljene og uniforminspirerte silhuettene.

Til tross for brede skuldre og rette linjer, fremheves de feminine formene med dype utringninger og markerte midjer. Vi digger den perlebelagte blazeren som har vært en trofast gjenganger de siste årene. Store deler av kolleksjonen går i sort og hvitt, og de pragende smykkene i sølv og gull.

Festkolleksjonen er full av farger, og ut ifra kampanjebilde kan vi ikke si annet enn at stilen er glamorøs, rå og sexy!

Samarbeidet lanseres i H&M-butikkene 5.november, og består av alt fra klær og sko til vesker og smykker. Vi gleder oss til kolleksjonen er i butikk!

LES MER: Se Gigi i sexy Balmainkjole

LES MER: Se bildene til Kim og Kanye for Balmain.

LES MER: Her er høstens fineste ankelstøvletter.