kvinne i weekday denim
© WEEKDAY

Nå kan du endelig shoppe Weekday på nett

Nå har Weekdays nettbutikk åpnet, og du kan få pakker direkte hjem i posten.

Weekday åpner nettbutikk

Endelig kan Weekday avsløre at de den 21. mars har åpnet nettbutikk i Norge, og du kan få varene levert direkte i posten.

Weekday tilbyr klær til både kvinner og menn, samt diverse tilbehør. I tillegg har de nøye utvalgte produkter fra andre brands. Som for eksempel Dr. Martens, Vans, Fila og Champions.

Weekday er inspirert av street style og ungdomskultur. Med dette ønsker de å tilby kunden et bredt utvalg varer som man selv kan sette sammen, på en personlig og kreativ måte.

kvinne i denim
© WEEKDAY

Bærekraftige jeans

Motebransjen fokuserer i økende grad på miljøet, og Weekday er inntet unntak med et stort fokus på bæredyktighet. De har sin egen linje økologiske jeans, med fantastisk passform og som man kan shoppe med god samvittighet. Weekday har som mål å bruke kun resirkulert eller bæredyktig bomull i 2020.

mann i denim
© WEEKDAY

Fra Weekend til Weekday

I 2000 åpnet fire svenske venner en liten butikk som de valgte å kalle Weekend. Navnet skulle symbolisere deres åpningstider, som i starten var kun lørdag og søndag. Butikken ble en rask suksess og endret navn til nåværende Weekday, med åpent hele uken. Med en unik mix av klær til både kvinner og menn, tilbehør og annet sortiment er suksessen kun stigende.

Suksessen har ført til butikker i 10 land og enda flere online-marked. I Norge finner du butikkene i Oslo, Bergen, Trondheim og Fredrikstad. Nå blir det også endelig mulig å få klærne rett hjem i posten. Klærne kjøper du her.