Shopping i New York!

Vi viser vei gjennom butikkjungelen i verdens beste shoppingby!

New York, New York!
1 / 10

New York, New York!

Sverger du til rene linjer, enkle plagg og designersko, eller er du på utkikk etter svart skinn, nagler og Converse? Vi har staket opp løypen for den klassiske og den rocka New York-turisten.

Shopping
2 / 10

Shopping

Barneys Coop

Intermix, Scoop og Barneys Coop er blant de beste butikkene som fører flere merker. Barneys Coop tilhører den enorme Barneys-kjeden, og her finner du stormagasinets yngre designere. Theory, Vince, T by Alexander Wang, Marc by Marc Jacobs og Opening Ceremony er noen av favorittene. I kjelleren finnes et stort utvalg t-skjorter og jeans fra merker som J Brand, Rag & Bone, Current/Elliot, James, Mih Jeans og Citizen of Humanity.

116 Wooster Street

www.barneys.com/co-op

Shopping
3 / 10

Shopping

Bess

Butikken er et himmelrike for rocka og mystiske motejenter. Gulvet er pyntet med neonfargede prikker, store dyrekranier og gamle dukker, mens hyllene bugner av de mest finurlige motefunn. Her kan du finne sikkerhetsnåler med svarte steiner, skinnjakker med nagler og «creepers» med leopardpels. Det er for mye av det gode, og vi elsker det!

292 Lafayette Street

www.bess-nyc.com

Shopping
4 / 10

Shopping

Atelier New York

I Hudson Street finner du herrebutikken Atelier New York. Her føres merker som Damir Doma, Ann Demeulemeester, Haider Ackermann og Dior Homme. De har både klær, vesker og smykker, og du kan helt sikkert finne noe i en liten størrelse som passer deg. Husk også å besøke Rick Owens som ligger i samme gate. Med sitt mørke og minimalistiske univers er butikken en sann New York-favoritt.

304 Hudson Street

www.ateliernewyork.com

Shopping
5 / 10

Shopping

Isabel Marant

Bydelen Soho har fått en del nye butikker i områdene rundt Prince, Spring, Wooster og Mercer Street, så sett av god tid her. Området bugner allerede av godbiter som Marc Jacobs, Calvin Klein Lingerie, 3.1 Phillip Lim, Helmut Lang og Intermix. Sistnevnte fører forskjellige designermerker. De to siste tilskuddene på stammen er Alexander Wang, som endelig har åpnet sin første butikk, og franske Isabel Marant. Den kule og oversiktlige Isabel Marant-butikken rommer en stor del av kolleksjonen, ikke minst de flotte jakkene merket er kjent for.

469 Broome Street
www.isabelmarant.tm.fr

Shopping
6 / 10

Shopping

Jeffrey

Butikken Jeffrey ligger i Meatpacking District og har et fantastisk utvalg av designerklær fra catwalken. Jil Sander, Rick Owens, Prada, Balenciaga og Lanvin er bare noen av merkene du finner her. De har også et stort utvalg sko, vesker, solbriller og smykker. Ingen grunn til å gå tomhendt herfra med andre ord. Dessuten er Stella McCartney, med sine minimalistiske it-plagg, nærmeste nabo. Restauranten Pastis ligger også rett ved, nærmere sagt på 9th Avenue - en klassisk New York-restaurant du bare må besøke.

449 West 14th Street

www.jeffreynewyork.com

Shopping
7 / 10

Shopping

Maison Martin Margiela

Alle Margiela-butikkene er innredet i hvitt og fylt med fantastiske, minimalistiske plagg, kule snitt og utrolige detaljer. Her finner du garantert noen nye garderobefavoritter, så sett av tid hos den belgiske designeren.

803 Greenwich Street
www.maisonmartinmargiela.com

Shopping
8 / 10

Shopping

James Perse

Visse ting er alltid billigere i utlandet, og i New York er det selvsagt de amerikanske merkene du skal sirkle deg inn på hvis du vil gjøre kupp. Jeansmerket Levi’s og basismerket James Perse er gode eksempler. En klassisk t-skjorte fra James Perses nyåpnede butikk i Soho koster om lag tre hundre kroner, og kvaliteten er av ypperste klasse.

60 Mercer Street

www.jamesperse.com

Shopping
9 / 10

Shopping

Oak

Denne kule butikken har velkjente merker som Acne og Alexander Wang, men de har også nye og mindre kjente merker til gode priser. Skaff deg et par kule smykker fra Chris Habana og Low Luv, sko fra Becca Moon og solbriller fra Super. De selger også sitt eget merke, Oak.

28 Bond Street
www.oaknyc.com

Shopping
10 / 10

Shopping

Skoavdelingen hos Saks

En av de beste skoavdelingene i New York, ja kanskje i hele verden, finner du hos det eksklusive kjøpesenteret Saks Fifth Avenue. Og Saks vet hva kundene vil ha. Det går nemlig en egen heis fra første etasje og direkte opp i skoavdelingen. Her finner du blant annet et stort utvalg ballerinasko fra Chanel, i tillegg til merker som Christian Louboutin, Givenchy, Prada og Jimmy Choo.

611, 5th Avenue

www.saksfifthavenue.com

Mer om Shopping? Motta Costumes nyhetsbrev