Zara
© Zara

Shopping: Våre Zara-favoritter

Endelig er pre-fall ute i butikk. Vi har plukket ut våre 8 favorittplagg!

Vi kan ikke si at vi er lei sommeren ennå, men når pre-fall kommer i butikk - er det alltid like stor stas! Nå har endelig nyhetene ankommet Zara, og vi har plukket ut 8 plagg som vi vet vi kommer til å spare til denne sesongen. Heldigvis er de fleste til budsjettpris!

Leste du denne: 12 flotte sommerkjoler

Silhuetten til denne kjolen passer godt om du liker tettsittende plagg som fremhever midjen. Farge- og mønsterkombinasjonene gjør plagget ekstra flatterende.

Kjole, 999 kroner

Den klassiske trench coaten går aldri av moten. Denne sesongen er det den beige varianten som står øverst på listen!

Trench, 1.595 kroner

Så du denne: Skoen som passer perfekt til sensommeren

Balenciagas sko har tatt helt av, både under moteukene og på sosiale medier. Vi sverger til budsjettvennlige modeller fra Zara. Perfekt hæl og farge.

Sko, 699 kroner

JA til løse bukser med søtt blomsterprint! Denne ønsker vi å bruke som hverdagsuniform med en blazer og en enkel t-skjorte.

Bukse, 499 kroner

Feminine bluser kan brukes til alle tilstelninger, og denne er intet unntak. Den feminine utrigningen gjør blusen mer delikat - noe som gjør at den også passer til kontoret.

Topp, 399 kroner

Fikk du med deg: 12 fine hippie-bluser til sommeren

Har du fått nok stråveskene som florerer over alt, er en poseveske midt i blinken. Den sterke fargen spriter opp ethvert antrekk.

Veske, 199 kroner

Vi digger den oversized formen, samt knytedetaljene i ermene. Denne passer perfekt sammen med lyse jeans og flate sandaler.

Skjorte, 299 kroner

Et assymetrisk skjørt hører sensommeren til!

Skjørt, 699 kroner