Shoppingfrokost hos Bare Philosophy på Steen & Strøm

Vi har gleden av å invitere deg til en eksklusiv shoppingfrokost med 30 % rabatt på all undertøy hos Bare Philosophy. Meld deg på her!

Bare Philosophy - A New Lingerie Experience på Steen & Strøm åpner dørene for en eksklusiv shoppingfrokokst med 30 % på alt undertøy og badetøy i butikken. De 50 første kundene får også med seg en lekker goodiebag, og det vil bli servert lett frokost.

Tid: Torsdag 9. april, kl 08:00-10:00

Sted: Steen & Strøm, Nedre Slottsgate 8.

MELD DEG PÅ

VELKOMMEN!

Litt om butikken:

Bare Philosophy - A New Lingerie Experience åpnet dørene i 3. etasje på Steen & Strøm magasin i desember 2014. Målet er å presentere en undertøysavdeling som ikke finnes andre steder. Her kan kundene handle og få hjelp av undertøysspesialister. Bare Philosophy presenterer et utvalg av høy kvalitetsvarer som både er trendy og populære. Merker du kan få tak i hos Bare Philosophy er Stella McCartney Lingerie, L'Agent av Agent Provocateur, Hanro, Calvin Klein, Heidi Klum Intimates, Evollove, Hanky Panky, Marlies Dekkers, Michael Michael Kors, PJ Salvage, Seafolly, Gottex, Chantelle, Olivia Von Halle og Simone Perele.