© Getty

Slik får du han til å fri (med drømmeringen din)

Vi vet at du er lykkelig, så lenge du er forlovet med Mr. Right. Men vet han egentlig hvilken ring du liker? Her er noen diskré tips som kanskje kan hjelpe deg (og han) på vei.

Har du en en snikende magefølelse, og mistenker at din kjære pønsker på et frieri i nærmeste fremtid? Da kan det være lurt å droppe noen små hint som vil gjøre ringvalget lettere. Dette er jo ringen du skal ha på hver dag, og da er det viktig at du liker synet av den – og at du stolt kan vise den frem til jentegjengen.

For de aller fleste er det knyttet stor spenning til et frieri, så for å lette på dette «presset» gjør du han kanskje bare en tjeneste ved å hinte litt til hva slags type ring du drømmer om.

© David-Andersen

La nettsiden med drømmeringen stå åpen på macen
… slik at han tilfeldigvis går forbi når du holder på med andre ting.

Send han bilde av ringen ved en “feiltakelse”

… ”Åh, beklager! Sendte feil”.

Legg dine andre ringer synlig på badet

... så han kanskje får en pekepinn på hvilken størrelse du trenger.

Ta han med på shopping

… og gå tilfeldigvis innom butikken som har drømmeringen din utstilt. «Oiii! Sjekk den ringen! Den var helt nydelig!» (Hint, hint)Referer til en venninne eller kollega

… «Hanna på jobben ble akkurat fridd til, og ringen hennes var helt perfekt! Den hadde en stor diamant i midten med flere små rundt.»

Allier deg med din beste venninne

…Kanskje han spør henne om hva hun tror du liker. Da er det greit at hun faktisk har fasiten – og gjerne noen bilder av ringen på lur.

Og til slutt - hvis han virkelig ikke tar hintet

… kan du like gjerne være ærlig med han og fortelle han hvordan drømmeringen din ser ut.

© David-Andersen

Hvilken stil er du?


Forlovelsesringen er et tilbehør du kommer til å bruke mye i hverdagen, så det er viktig at du føler deg komfortabel med både designet og størrelsen. Hvilken stil er du? Er du klassisk og minimalistisk? Eller tenker du; desto større, jo bedre – ala. Kardashians? David-Andersen har et utvalg i alle varianter.

© David-Andersen

Med en klassisk modell kan man sjeldent trå feil. En enstens diamantring er nok det første folk assosierer med en forlovelsesring. Denne ringen passer nemlig til alle! Velger du (eller han) denne ringen, har du en klassisk vakker ring du aldri vil gå lei.

En minimalistisk ring passer deg som ønsker det litt diskré og enkelt, men likevel elegant og klassisk. Det er ikke så viktig om andre ikke forstår at det er en forlovelsesring ved første øyekast. Du og din kjære vet det, og det er det som betyr noe.

© David-Andersen

Forlovelsesringen med stor F. Disse ringene er for deg som liker det «litt ekstra», og er det en ring som virkelig kan være litt ekstra, så er det nettopp forlovelsesringen. Du liker at folk legger merke til ringen din, og får sommerfugler i magen når du ser de blinkende diamantene lyse mot deg.
Ta en titt på ulike forlovelsesringer hos David-Andersen her. Vi er sikre på at du finner drømmeringen!

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommesiell artikkel skrevet av Kontent for David-Andersen.