© David-Andersen

Smykkene som piffer opp sommerantrekket

Ta sommerens antrekk til nye høyder med disse lekre smykkene.

Sommeren har endelig meldt sin ankomst, og det er klart for å nyte lange (og late) dager på solsengen og sene sommerkvelder med lukten av blomster hengende i luften. Vi vet at du har sommerplanene klare – og de fotside kjolene du vil imponere med – men har du smykkene som vil gjøre antrekket helt perfekt?

Denne sesongen bør du piffe opp sommerantrekkene dine med medaljonger, moderne perler og lekne anheng. Hos David-Andersen finner du smykkene som tar sommerens antrekk til nye høyder.

© David-Andersen

Medaljonger

Hvis du vil være trendy på festene du skal på i sommer, bør du investere i én av sesongens største trender: medaljonger. Med en inngravert mynt hengende i halsen gir du antrekket ditt en bohemsk og romantisk vri.

Slik styler du smykkene: Bruk en medaljong alene eller bygg lag-på-lag med flere medaljonger i ulike lengder. Disse smykkene passer perfekt til romantiske plagg!

© David-Andersen

Moderne perler

De klassiske perlene bør pakkes vekk smykkeskrinet i sommer, for nå skal perlene se røffere ut – som de kommer rett fra havet. De usymmetriske barokkperlene gir et kult og unikt uttrykk og gjør et statement til alle sommerens antrekk.

Slik styler du smykkene: Barokkperler egner seg til både oppsatt og løst hår. Kombiner de unike perlene med minimalistiske gullsmykker.

© David-Andersen

Smykker som sier sommer!

Kopier de sommerlige omgivelsene ute og bruk smykker med blomster, marihøner og andre lekne anheng. Fra kolleksjonen Flora by David-Andersen finner du mange forskjellige varianter som sikrer et leken vri på antrekket ditt.

Slik styler du smykkene: Lek deg gjerne med flere av figurene samtidig, og sett en marihøne i halsen og blomster i ørene. For å bryte med de søte smykkene kan du kle deg i røffere og urbane plagg.

© David-Andersen

Husk også å sjekke ut resten av det lekre utvalget hos David-Andersen, HER!

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for David-Andersen.