5 ting fashionistaer aldri gjør
© Anna Stokland

5 ting fashionistaer aldri gjør

Ingen kvinner i verden vet å kle seg bedre enn de franske - her er noen triks vi kan lære!

Du har sikkert hørt det før - i moteverdenen finnes det ingen regler, men det er fortsatt et par klesfeller kvinner med god stil bør styre unna. Lær dem du og!

1. Følger en trend slavisk

Å følge en trend fra topp til tå bare fordi det er en trend er den første og største feilen. Kvinner med stil gjør sine egne tolkninger av ulike trender for så å sette et personlig preg. De tar heller ikke på seg en supertrendy, maskulin kåpe med dyreprint bare fordi moteeliten mener at det er hot. Det er viktig å kle seg i det som føles naturlig og riktig.

2. Kler seg for andre mennesker

Det er ingen hemmelighet at kvinner med bra stil er opptatt av trender, klær og kvalitet, men de bruker penger på fine og dyre klær bare for seg selv, og ikke for andre.

Fått med deg nyheten? Ganni har åpnet ny butikk!

The Manrepeller blogger
© Anna Stokland

3. Bruker klær som sitter dårlig

Stilfulle kvinner kjenner verdien av å ha en god skredder. Små endringer og oppstramminger kan virkelig gjøre underverk. Eller så har de alltid en hemmelighet på lur for å få klær til å se skreddersydde ut. Om du ikke vil bruke penger på å sy inn klær, bør du droppe den toppen du har siklet etter i en evighet, men egentlig ikke passer. I lengden vil du likevel ikke bruker den!

4. Bruker noe som føles ubehagelig

Hvis du ikke føler deg komfortabel i antrekket du bærer, er det bedre å ta på seg noe annet. Ubehag merkes veldig godt på holdningen, og det samme når man har på seg noe som ikke føles riktig. Man skal alltid kle seg i det som får frem god selvfølelse.

Dårlig hud? Sjekk om du ikke gjøre denne feilen når du velger maske!

pernille teisbæk blogger
© Anna Stokland

5. Behandler klærne dårlig

Er du av dem som hiver fra deg klærne i en bunke på gulvet som bare vokser og vokser? Det vil ha en negativ effekt på klærne i lengden. De blir krøllete og skrukkete. Kvinner med stil verdsetter deres (luksuriøse)garderobe.

Gjett hvem som troner førsteplassen: Her er verdens 10 vakreste kvinner!