© Bik Bok

Tre stiler til ferien

Neste stopp: sommerferie! Her finner du inspirasjon til feriegarderoben – uansett hva du skal i sommer!

Sommerferien er like rundt hjørnet, og snart skal antrekkene planlegges og koffertene pakkes. Destinasjonen er booket inn, men har du feriegarderoben klar? Ingen grunn til panikk. I denne mini-guiden finner du inspirasjon til denne sommerens fineste antrekk fra Bik Bok.

© Bik Bok

Ferien går til varmere strøk og late dager på solsengen. På sydenturen i år bør du pakke sporty badetøy med høye snitt. Hvis du vil skille deg ut i mengden, så slår det aldri feil med en badedrakt i leopardprint!

© Bik Bok
© Bik Bok

Du er en oppdager og i år brukes ferieukene til eventyr i storbyen(e). Komfort er et must når du skal gå flere timer i gatene og på museum, så pakk med deg lette plagg du kan bevege deg mye i. Kombiner antrekkene med gode sneakers og sørg for at føttene har det bra.

© Bik Bok
© Bik Bok

Du har det aller best med en kald øl i hånden og musikk i idylliske omgivelser. På årets festivaler bør du leke deg med plagg i batikk – én av sommerens største trender. Kombiner printet med sykkelshorts, en rumpetaske og et par kule sneakers.

© Bik Bok

Topp med batikk, kr 199, Hettegenser, kr 399, Hårspenne, kr 49, Sykkelshorts, kr 199, Shorts, kr 249, Rumpetaske, kr 199, Jeans, kr 599.

Klikk deg inn på nettbutikken til Bik Bok HER for å finne mer inspirasjon til feriegarderoben.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Bik Bok.