Acne Style Fashion Fall Winter
© Produsentene

Ukens ønskeliste: Det perfekte vinterantrekket med to bluser

Sjekk ut ønskelisten til vår praktikant Dina Halvorsen, som er inspirert av den nye februarutgaven til Costume!

Dette ønsker jeg meg akkurat nå:

Acne Fashion Shirts
© Produsentene

– Etter å ha lest den nyeste utgaven av Costume ble jeg inspirert til å løpe ut i butikkene for å finne disse plaggene.

Skjorten:

Skjorten passer til de fleste anledninger, derfor får jeg aldri nok av den. Gå for tilbakelent stil på dagen og pyntet på kvelden. Den hvite skjorten er nedtonet og passer fint til jobb eller andre hverdagslige sammenhenger.

Blonder er alltid en hit, enten du bruker det under andre klær eller den populære ‹‹lag på lag››-stilen. Til denne skjorten kan du bruke en sort body innerst. Tips: Skal du på fest etter jobb? Ha på deg den hvite, og ta med den svarte i vesken, så er du klar for et raskt skifte.

Bomullsbluse fra H&M, 399 kr // Blondebluse med volangermer i svart fra H&M, 399 kr.

Lue:

Nå som det fortsatt er kaldt, hjelper det med en lue på hodet. Denne luen fra Acne Studios er supervarm og deilig! I tillegg er denne luen blitt et fashion-statement for mange denne vinteren.

Grå lue fra Acne Studios, 895 kr.

Jeans:

Hvis du ikke har råd til denne buksen, men ønsker en med samme effekt er et tips å klippe i en du allerede har i skapet. Dra ut trående og vask den en gang før bruk!

Olabukse fra MiH Jeans, 2.650 kr.

Sommeren er snart her: Sjekk ut treningstøyet du vil elske!

Smykker:

Et antrekk kan bli så oppgradert ved riktig bruk av tilbehør. Gull øredobbene fra H&M kommer i forskjellige størrelser, som du kan bruke oppover øret hvis du har flere hull. Bland dem med et par øredobber som har en sterk farge, som disse i gull og turkis. Gull armbåndene med farger gir et avbrekk til antrekket, disse er fra H&M og har en fin pris.

4-pack øredobber i gull H&M, 29,90 kr // 4-pack armbånd fra H&M, 89,90 kr // Øredobber i turkis fra Sophie by Sophie, 2.100 kr.

Jakken:

Rutete, lang kåpe fra Mango. En jakke som denne er en genial investering, ettersom den kan brukes gjennom vinter, vår og høst.

Rutete frakk fra Mango, 999 kr.

Sko:

Disse skoene er klassiske og tidløse. Istedenfor å velge helt enkle, svarte sko, skiller de seg ut med formen og sølvtuppen som gir en ekstra edge. De er litt dyre, men i og med at det er skinnsko med god kvalitet kan man se på det som en investering!

Svarte ankel støvler fra Acne Studios, 3.895 kr.

Lange ermer er inn: Dette er fem topper som gjør deg trendy!