Ukens ønskeliste - Dilla på rosa

La høstantrekket få et luksuriøst og moderne preg med innslag av rosa kulører. Se hvilke favoritter som står øverst på ønskelisten til vår nettansvarlig, Sonia Uppal!

1 / 9

– Nå som de fleste svøper seg inn i mørke og dystre høstplagg, ser ikke jeg annet enn rosa. Vet ikke om det har noe med at jeg aldri har kommet meg helt over den yndige kuløren, eller om det er en direkte påvirkning av vårtrendene vi allerede er i gang med å titte på. Uansett er rosa høstens fineste trendfarge, og kommer i ulike nyanser og kvaliteter.

– Eksperimenter litt, og finn nyansen som kler din hudtone. Jeg personlig liker å la et knallrose element stå alene og løfte et antrekk. Velg alltid gode kvaliteter og delikate stoffer, og sett krone på verket med lekkert tilbehør. Bli rosafrelst du også, for fargen er uunnværlig til våren!

Lyst på fyldigere bryn? Da bør du skaffe deg et såpestykke!

2 / 9

– Hvis du er av de som synes rosa er en farge vanskelig å få til å funke, kan du la den pryde kun tilbehøret. Et par yndige, rosa skinnhansker vil garantert heve antrekket uten at du må legge altfor mye arbeid i stylingen. Hansker fra COS, 499 kr.

3 / 9

– Selv om de flate ankelstøvlettene er det sikreste alternativet, er det ikke det beste når du skal på fest. Man føler seg alltid litt finere når man kommer noen centimenter opp fra bakken. Ankelstiletter fra Acne Studios, 3.895 kr.

Verdens største blogger går sammen med Ganni..

4 / 9

– Denne kremskyggen fra mineralsminkemerket Jane Iredal er helt fantastisk i både fargen og konsistensen. Den kan brukes som en primer og kombineres med andre skygger. Personlig liker jeg å kun bruke den alene på hele øyelokket før jeg legger en kullsort eyeliner. Kremskygge fra Jane Iredale, 455 kr.

5 / 9

– Siden rosa raskt kan bikke over til en sukkersøt stil, kan det være fint å kombinere med røffe plagg og detaljer. Dessuten står dette skinnskjørtet utmerket til høstens overdimensjonerte strikkegensere.Skjørt fra Zara, 349 kr.

It-jentene digger den: Høstens kuleste retrogenser til salg!

6 / 9

– Det var kjærlighet ved første blikk. Disse må bli mine, om ikke nå, så til jul!

Øreringer fra Maria Zabel, 2.200 kr.

7 / 9

– Jeg liker best å kle meg i kåper på høsten, men det er noe spesielt med denne leopardmøstrete bomberjakken av fuskepels. Bomberjakke fra Ganni, 3.299 kr.

Funnet høstens deiligste strikk? Slik styler du den stilsikkert!

8 / 9

– Rosa og fløyel er en fantastisk duo, både sexy og sensuelt. Denne singletten skal jeg bruke over en hvit t-skjorte på jobb, og under en svart blazer på jobb. Anbefaler uansett å stikke innom Weekday, de har fått inn så utrolig mye fint! Singlet fra Weekday, 290 kr.

9 / 9

– Inntil jeg har klart å spare opp til drømmeveska fra Céline, nøyer jeg med med denne kopien fra Zara.Veske fra Zara, 499 kr.

Mer rosa? Slik mestrer du stilen med den yndige kuløren!