Ukens ønskeliste: Eklektisk vårstil

Endelig er tiden inne for å friske opp vårgarderoben med yndige vårpasteller. Se hva som står på vår ønskelisten til vår nettansvarlig Sonia Uppal.

1 / 9

– Jeg elsker flagrende gevanter. Denne kjolen har et superyndig preg over seg, og er enkel å style til både stramme jeans og slengbukser.

Kjole fra Mih jeans, 3.065 kr.

2 / 9

– En klassisk kardigan med volanger blir aldri feil til et par smale jeans og høye hæler.

Kardigan fra H&M, 299 kr.

3 / 9

– Enhver vårgarderobe bør bestå av en topp som kan brukes på både fest og strand, og fremtil sola steker på sitt varmeste kommer jeg til å bruke denne med en dressjakke over.

Topp fra Mango, 299 kr.

4 / 9

– Pudderrosa denim er synonymt med sommer og sol. Brune ben skal eksponeres i dette knelange skjørtet.

Skjørt fra Bik Bok, 499 kr.

5 / 9

– Vi har for lengst lagt vår elsk på det norske skomerket, Since Oslo. Skoene setter fokus på kvalitet og komfort, samtidig som de spriter opp en enkelt hverdagsantrekk.

Ballerinas fra Since Oslo, 1.850 kr.

6 / 9

En lekker skulderveske pynter opp et kjedelig hverdagsantrekk, og er perfekt tilbehør til fest.

Veske fra Chloé, 6.899 kr.

7 / 9

– Til deg som ikke har tid til å pleie huden innenfra, vil en rouge med litt shimmer gjøre underverk.Blush fra Mac, 235 kr.

8 / 9

– Jeg har fått dilla på øredobber med dusker, og vet at jeg ikke kommer til å angre på kjøpet når jeg trenger det perfekte tilbehøret til å pynte opp de hvite sommerkjolene mine.Øredobber fra Zara, 139 kr.

9 / 9

– Hvert år går jeg til innkjøp av et nytt solbrillepar, og i år er det disse som står øverst på ønskelisten.Solbriller fra Bottega Veneta, 3.669 kr.