© costume.no

Ungarsk oppdagelse

I dag ble vi hodestups forelsket. Vi oppdaget ungarske Nanushka og pløyer nå plass i klesskapet til vårkolleksjonen i sin helhet.

© costume.no

Nanushka SS14

Lekne, leopardmønstrete skjørt, nettingtopper og bomberjakker i åleskinn fyller reolene på et midlertidig showrom på Frogner i Oslo - innsalget for det ungarske merket Nanushka har akkurat begynt i Norge. Vi smører oss med tålmodighet og venter tålmodig til nyåret når det endelig vil ligge i butikkhyllene her til lands. Ventetiden er helt klart verdt det.

© costume.no
© costume.no

Nanushka SS14

Sjefdesigner Sandra Sandor fra Budapest har kombinert lekne snitt og eksklusive, innovative materialer med eleganse og komfort. Her er det løse, tilbakelente snitt som gjelder, for å kle opp jenta som den unge ungaren refererer til som den ”urbane nomaden”.

Allerede har merket fått føtter å gå på, med forhandlere på alle kontinenter og en prisvinnende flaggskipbutikk i designerens hjemby. Vi venter i spenning på å se hvilke butikker som velger å ta inn merket i Norge. I mellomtiden kan heldigvis Nanushka kjøpes på nett.Se den nåværende sesongens kolleksjon under og la deg inspirere.

© costume.no

Nanushka SS13

© costume.no

Nanushka SS13

© costume.no

Nanushka SS13

Foto: Peter Hencz