Vårens store jeansguide

Vi viser deg hvordan du skal bruke vårens denim, enten du velger jeans, olajakke, shorts eller en skjorte i det hardbarkede materialet!

Denim på denim © Getty Images
1 / 8

Denim på denim

Vær ikke redd for å kombinere flere elementer av denim i samme antrekk. Tilfør svart eller en annen fargenyanse for å bryte opp stilen.

Skjorte med broderier fra Zara, 499 kr, enkel skjorte fra Surface to Air, 1 150 kr og jeans fra Never Denim, 599 kr.

Selebukse © Getty Images / GoRunway.com
2 / 8

Selebukse

Det er et av de mest komfortable plaggene på jord, enten du velger en figurnær fasong, en klassisk, løs vintage-variant eller en sommerlig, kort versjon. Eksperimenter gjerne med forskjellige topper, høye hæler og korte jakker til selebuksen - dette er en plagg som krever litt prøving og feiling.

Jakke fra H&M, 699 kr, joggesko fra Nike, 999 kr, lang selebukse fra Surface to Air, 1 750 kr og kort selebukse fra Zara, 399 kr.

Høye hæler © Getty Images / GoRunway.com
3 / 8

Høye hæler

Jeansen er som et blankt kanvas. Rull dem opp og bruk dem for å sette ditt siste innkjøp på skofronten i fokus.

Jeans fra Never Denim, 599 kr og sko fra Givenchy, ca. 9 000 kr.

Olajakke © Getty Images / GoRunway.com
4 / 8

Olajakke

Olajakken faller i samme kategori som skinnjakken. Bruk den for å gjøre en naiv, hvit blondekjole mer rocka eller for å bryte opp et tidløst, svart antrekk. Utfordringen ligger i å jakte på den perfekte lengden og blånyansen på jakken.

Jakke med rustrødt mønster fra Never Denim, 699 kr, enkel jakke fra Never Denim, 499 kr og jakke med patchwork fra Surface to Air, 1 499 kr.

Løse jeans © Getty Images / GoRunway.com
5 / 8

Løse jeans

Slå deg løs i kjærestens klesskap og tyvlån et par av olabuksene hans. Ta på deg et par høye hæler for å balansere det vide snittet på jeansen og kombiner med favoritt-t-skjorten og en skinnjakke over skuldrene.

Jeans fra MiH, 2 100 kr, caps fra H&M, 99 kr og jakke fra Surface to Air, 4 900 kr.

Smale jeans © Getty Images / GoRunway.com
6 / 8

Smale jeans

De åletrange jeansene har blitt basissortiment i garderoben. Bruk dem til alt fra klassiske herreskjorter og navelkorte topper til sarte silkebluser og t-skjorter.

Tofargede jeans fra MiH, 2 000 kr og enkle jeans fra Mardou & Dean, 1 499 kr.

Olashorts © Getty Images / GoRunway.com
7 / 8

Olashorts

Når knærne ryker på favorittjeansen er det ikke verre enn at du har en myk olashorts til. Alternativt kan du selvsagt kjøpe dem rykende ferske i butikken. Bruk dem til Converse og espadrillos, ankelstøvletter og stiletter - shortsen er like anvendelig som jeansen, bare i en lettere innpakning.

Tofarget shorts fra MiH, 1 400 kr, opprevet shorts fra H&M, 399 kr, hvit shorts fra Bik Bok, 299 kr, skjorte fra H&M, 399 kr og sko fra Cos, 700 kr.

Korte jeans © Getty Images / GoRunway.com
8 / 8

Korte jeans

Ønsker du noe mer feminint og sexy, velg et par korte, smale jeans. På den måten får du vist frem bar hud samtidig som du får komforten av denim i antrekket. Høye hæler og en nett jakke gir buksen et sofistikert uttrykk. Flate sandaler og en stripete topp toner det hele ned.

Les også:
Vårens fineste tilbehør
Sesongens 10 største trender
De nye stilikonene

Mer om Shopping? Motta Costumes nyhetsbrev