Velkommen til eksklusiv åpning av David-Andersen

Bli med på en kveld full av overraskelser og gode rabatter i den nye, renoverte flaggskip-butikken på Egertorget!

David-Andersen på Egertorget har vært et kjent syn for Oslobeboere gjennom nesten et århundre. Nå åpner butikken i ny drakt og ønsker å feire det sammen med deg.

Ta med en venn og bli med oss på åpningen av nye flaggskip-butikken på Egertorget. Dørene åpner kl. 18.00 og det blir 20 % rabatt på HELE butikken. Dette er en ypperlig anledning til å sikre seg gaver til noen du er glad i, og kanskje noe ekstra fint til deg selv. Det blir bobler, enkel innføring i diamanter og konkurranser gjennom kvelden. I tillegg vil redaksjonen være til stede og tipse om sine favoritter.

Det lønner seg å være tidlig ute, da pågangen er stor og det er begrenset antall plasser.

Dato: Torsdag 1.september, kl. 18.00 - 20.00
Sted: David-Andersen på Egertorget i Oslo.
NB: 18-årsgrense!

Meld deg på ved å sende mail til event@costume.no. Merk emnefeltet med David-Andersen.

David-Andersen ble grunnlagt i 1876 i Kristiania. Fokuset til den nye gullsmedforretningen skulle være godt håndverk i kombinasjon med industri. Det var i 1927 at David-Andersen åpnet dørene til sin ikoniske butikk i Karl Johans gate 20 på Egertorget. Den var ikke bare den mest elegante, men også Skandinavias største gullsmedbutikk i lang tid. Til den nye butikken har de dykket ned i David-Andersen sin historie og sett på bilder fra tidligere epoker. Flere møbler og utsmykninger er tilbakeført fra forrige århundre. I tillegg til klassiske detaljer og spesialdesignede elementer, fremmer David-Andersen flaggskipbutikken samtidskunstnere som Ali Shah Gallefoss og Mie Marie Simonnæs i Blomstsakspapir, som har bidratt til utsmykning av lokalene.

Vi gleder oss til å ta dere imot!