Velkommen til eksklusiv kundekveld hos GANT!

Torsdag 3. september kan DU være med på en eksklusiv kundekveld hos Gant med goodiebags, bobler, 20% på høstnyhetene, og mulighet for å vinne gavekort på 2.500 kroner. Og det er kun for Costumes lesere!

GANT er et livsstilsmerke med røtter i den amerikanske østkysten, som daterer tilbake til 1949. Merkevaren GANT tilbyr klær av høy kvalitet til herre, dame og barn, i tillegg til interiørartikler, undertøy, klokker, sko, eyewear og parfyme.

Torsdag 3. september vil det være 20% avslag på høstens nyheter eksklusivt for denne kvelden. Det blir også flotte goodiebags til de 100 første besøkende, bobler i glasset og en samling av fine folk.

I tillegg vil én heldig vinner gå hjem med et gavekort til en verdi av 2.500 kr!

Dette blir en kveld utenom det vanlige. Med slagordet: "September 3rd our world is going to change" vil dere eksklusivt være med på en spennende lansering og oppleve de hemmelighetsstemplede endringene først! Dette vil du ikke gå glipp av!

Dato: 3. september, kl. 18:00-20:00

Sted: GANT Store, Stortingsgaten 20, Oslo

Kundekvelden er eksklusiv for mottakere av Costumes nyhetsbrev, som har mottatt kode for påmelding. Mottar du ikke nyhetsbrev fra Costume? Meld deg på her.

NB: 18-års aldersgrense og begrenset antall plasser.

Vi gleder oss til å se dere!