Velkommen til julens shoppingfrokost hos H&M!

H&M gjentar suksessen og inviterer til ny shoppingfrokost, torsdag 3.desember kl. 07.30-09.30 med 20% rabatt på alle varer!

Nå er butikkene fulle av vinterens nye varer, og hos H&M finner du julegaver til deg selv og hele familien.

Kolleksjonen frontes av selveste Katy Perry og omfatter blant annet leppestiftrøde kjoler, smokinger med åpne ermer og en T-skjorte med røde paljettsløyfer. Her er masse fine detaljer, fra frynser på et sort miniskjørt til den perfekte julegenseren. H&M sin julekolleksjon er til salgs i H&M-butikker over hele verden fra midten av november.

"Jeg hadde det utrolig gøy med å lage denne større-enn-livet reklamefilmen med Jonas Åkerlund, og ikke minst leke med alle de morsomme klærne, spesielt min favoritt, Elfie Selfie genseren. H&M har vært en del av utviklingen av min personlige stil siden jeg var 13 år, da jeg skulle begynne å innlemme morsomme og rimelige H&M plagg inn i min vintage-garderobe. Jeg kan ikke vente til å gi din garderobe noe ekstra glitrende med denne magiske julekolleksjonen", sier Katy Perry.

I 62 H&M-butikker inviteres du til en hyggelig shoppingfrokost og en unik mulighet til å shoppe vinterkolleksjonen med 20% rabatt på alle varer.

TID: TORSDAG 3. DESEMBER KL. 07.30–09.30

Se hvilke H&M-butikker som har shoppingfrokost og meld deg på her: www.hmshoppingfrokost.no – Ta gjerne med en venn!

Vi ses!