Vinterens fineste fuskepelsjakker

Bruk en fuskepels for å gjøre partykjolen mer glamorøs eller hverdagsantrekket røffere - Her er sesongens deiligste ytterjakker!

1 / 11

Dyremønster er både sofistikert og tidløst dersom man styler det riktig. Bruk denne fuskepelsen med sorte jeans og ankelstøvletter for et røffere uttrykk. Kåpe fra H&M, 999 kr.

Slik blir du klar til julebordet i lunsjpausen: Vi har funnet antrekkene!

2 / 11

Hvis du vil gå for en tidløs klassiker er alltid sort et sikkert valg. Denne kan du bruke år etter år, og den vil gi antrekket det lille ekstra hver gang du bruker den.Kåpe fra Zara, 1.159 kr.

Sjekk ut Costumes julekalender der du kan vinne masse flotte premier i hele desember. Les her HER!

3 / 11

En varm fuskepels som vil få deg til å se kul og ikke kald ut i vinter. Denne passer like fint til hverdagsjeansen din som til festkjolen.Kåpe fra Samsøe Samsøe, 3.299 kr.

4 / 11

Siden jakken er så rosa i seg selv bør du styre unna lyse plagg for å ende med et for dollette uttrykk.Jakke fra Gina Tricot, 699 kr.

Redaksjonens ønskeliste: Dette ønsker vi oss til jul!

5 / 11

Den varme fuskepelsen oser glamour og eleganse. Vinterens mest feminine ytterplagg.
Jakke fra Filippa K, 4.500 kr.

6 / 11

Fuskepels er nesten like varmt som ekte vare, bortsett fra at det i tillegg er svært dyrevennlig! Med denne hvite jakken fra Vila vil du holde varmen langt inn i nyåret. Jakke fra Vila, 1.099 kr.

7 / 11

Du har sikkert sett den over alt i sosiale medier. Fashionistaene har lagt sin elsk på denne jakken med bambimønster, og vi har satt den på ønskelista.Jakke fra Stand, 2.900 kr.

På tide å finne frem strikkepinnene: Vi elsker denne strikkekolleksjonen!

8 / 11

Det er fint med farger og detaljer som bryter opp, spesielt når fuskepelsen er så tung og stor. Bruk den med åletrange jeans for å få en fin fasong.Kåpe fra Shrimps, 5.625 kr.

9 / 11

Røde lepper, skinnhansker og slengbukser sammen med denne kåpen er den perfekte kombinasjonen i vinter.Jakke fra Whistles, 2.900 kr.

10 / 11

Denne lekre fuskepelsen er superfin til et glitrende partyantrekk, se hvordan vi stylet jakken til et julebordantrekk!Jakke fra Mango, 949 kr.

11 / 11

Med lange skinnhansker og et stort skjerf til, er du godt rustet for vinterenJakke fra FWSS, 2.799 kr.

Fått det med deg? Nå er denne frisyren hot!