Weekday har åpnet ny butikk i Fredrikstad

17. november klokken 12.00 åpner Weekday ny butikk i Fredrikstad. For å feire nyåpningen får de 50 første kundene en hemmelig gave!

Dette er den første Weekday-butikken i Fredrikstad. Den ligger i Nygaardsgata 55 og er på 520 kvm fordelt over to plan.

Weekday er en moderne og bevisst mote- og denimbutikk som tilbyr internasjonale trender med en Skandinavisk vri.

Butikken i Fredrikstad er den tredje nye Weekday-butikken som åpnes i Norge i år. Tidligere åpnet Weekday i Thorvald Meyersgate 39 og Bogstadveien 54 i Oslo.

– Vi gleder oss så til å åpne vår første butikk i Fredrikstad og sjette butikk totalt i Norge. Vi har blitt veldig godt tatt imot av nordmennene og føler at Nygaardsgata er det perfekte stedet for oss. Vi har stor tro på at Weekday vil bidra på en positiv måte til et allerede livlig og spennende shoppingområde i Fredrikstad, sier David Thörewik i Weekday.

WEEKDAYS UNIVERS

Weekdays butikker er moderne og urbane med en minimalistisk men samtidig futurisk estetikk. Ved bruk av naturlige materialer av høy kvalitet kombinert med et lyst urbant miljø skaper de en avslappet og innbydende atmosfære.

Hver butikk designes ut fra sine egne muligheter og karakteristiske trekk men felles for alle er målet om å skape den perfekte balanse mellom minimalistisk og trendy samtidig som butikken føles innbydende.

Under åpningsuken vil den nye butikken i Fredrikstad være fylt av vårens høst- og vinterkolleksjon som fokuserer på lag på lag, kontraster og forsterkende materialer.

Åpningstider Weekday Fredrikstad:
Mandag-fredag 10.00-20.00
Lørdag 10.00-18.00