Skjønnhetsprodukter på budsjett © Olivia Frölich

10 effektive produkter under 250 kroner

Du trenger ikke å grave dypt i lommeboken for å få skjønnhetsprodukter som virker. Vi viser deg de beste produktene på budsjett

L’Oréals mascara Volume million lashes
1 / 10

1. Maskara

Om du tar en titt i verktøyskassen til en makeupartist vil du i ni ut av ti tilfeller finne L’Oréals maskara Volume million lashes. Den prisvennlige maskaraen har på få år fått ikonstatus. Den skiller vippene uten å klumpe eller drysse. Halleluja.

Volume million lashes i extra black, L’Oréal 129 kr.

Serum The Ordinary
2 / 10

2. Serum

Det er flere grunner til at dette skjønnhetsmerke har blitt usedvanlig populært. Med The Ordinary får du merkbar effekt til en veldig god pris. Det er utallige kombinasjoner av ingredienser, alt avhengig av hvilket behov huden din har.

Prøv for eksempel serumet med hyaluronsyre og pleiende b5, som er den perfekte cocktailen til tørst vinterhud.

Hyaluronic acid 2% + b5 hydration support formula, The Ordinary hos Boozt.com 89 kr.

Nytt år = nytt hår! Slik skal håret ditt se ut i 2021

Embryolisse creme
3 / 10

3. Krem

Denne blå og hvite tuben har du garantert sett før. Den milde kremen er en skjønnhetsklassiker fordi den passer til nesten alle hudtyper. Kremen kan også brukes til flere formål. Det er både en fuktighetskrem, primer og sminkefjerner.

Lait-crème concentré, Embryolisse 171,50 kr.

bjork-berries-never-spring-hand-body-wash-400ml-1054-182-0400_1
4 / 10

4. Shampoo

Utvalget av prisvennlige shampooer som gir deg rene lokker er stort. Om du søker en som også pleier håret med naturlige ingredienser er tilbudet betydelig mindre.

Heldigvis kan man finne en mild og naturlig shampoo fra Björk & Berries. Ingredienser som aloe vera og vitaminer fra økologisk tindved hjelper også hodebunnen med å komme i balanse.

Never Spring shampoo, Björk & Berries 209 kr.

& Other Stories bodyscrub
5 / 10

5. Bodyscrub

Den svenske kjedebutikken & Other Stories er vel verdt et besøk, og ikke kun for å kjøpe klær. De har nemlig også en god skjønnhetsavdeling og du kan gjøre mange gode kupp i deres store utvalg av kroppspleie. Den nye kroppsserien Avant-garde er intet unntak.

Avant-garde air body soufflé, & Other Stories 120 kr.

Bioderma rens
6 / 10

6. Rens

Det populære rensevannet med den rosa toppen er dessverre ikke så billig i Norge som den er i et fransk apotek. Men selv til norsk pris er dette micellar vannet et godt kjøp. Den fjerner all sminke uten å irritere huden, noe som også gjør den til en backstage-favoritt under moteukene.

Sensibio h20, Bioderma 133 kr.

mac concealer
7 / 10

7. Concealer

Denne lette og flytende concealeren fra Mac finnes i utallige nyanser. Den dekker uten å gi den fryktede tykke følelsen på huden, og den kan derfor også brukes som foundation i krisetilfeller.

Pro Longwear Concealer i NC15, Mac 210 kr.

Nyx leppefarge
8 / 10

8. Lepper

Om du finner en leppestift som faktisk holder seg på leppene etter at du har tygget deg gjennom lunsjen kan det nesten føles som et lite mirakel. Om den i tillegg har en pris som ikke velter budsjettet er det kun et stort pluss.

Leppestiften Powder Puff fra NYX klarer begge deler, takket være sin pudrede formel. Den gir farge som holder godt, uten å føles tørr eller tung på leppene.

Powder puff lippie powder lip cream i Group Love, Nyx Professional Makeup 139 kr.

7173342407732 © Origins
9 / 10

9. Maske

Denne ansiktsmasken innholder en oljeblanding av aprikos, appelsin, solbær og rose. Masken er også beriket med isbrevann fra Sveits, hyaluronsyre og aprikos som øyeblikkelig tilfører fuktighetspleie til ekstra tørre område – på kun 10 minutter!

Origins Drink Up 10 Minute Mask 75 ml 240 kr.

H&M parfyme
10 / 10

10. Parfyme

H&M relanserte i fjor sitt skjønnhetsunivers. Det førte blant annet til en kolleksjon av velduftende parfymer. En av dem er T-shirt med en duft som er inspirert av nyvasket bomull.

Duften er overraskende avhengighetsskapende. Den blå flasken understreker det minimalistiske duftuniverset, som på tross av sin ydmyke pris er utviklet av noen av de dyktigste nesene i parfymebransjen.

T-shirt, H&M 20 ml 59,90 kr.