© Anna Stokland / Fendi SS19

3 concealere som skjuler alt

Mørke ringer og et trøtt utseende. Noen dager krever mer hjelp og med en av disse concealere kan du lure deg til en friskere look.

Noen sliter med mørke ringer permanent, mens andre får mørke poser under øynene etter en natt med for lite søvn.

Felles for begge tilfeller er at blodårene under den tynne øyehuden vil bli mer synlig, og derfor blir området rundt øynene mørkere å se på. I det lange løp kan ringene forsvinne med søvn, øyekrem som styrker huden og minsker gjennomsiktigheten og rikelig med væskeinntak.

Heldigvis finnes det også en rask og effektiv løsning i form av en dekkende concealer. Vi har funnet de tre beste på markedet, slik at du kan lure deg til en freshere look, uansett om du har behov for lett, medium eller full dekke.

© YSL

1. Lett dekke

På verdensplan selges denne concealeren hvert tiende sekund, og det skyldes dens lette konsistens og oppfriskende effekt rundt øynene.

Touche éclat, YSL hos Kicks.no 350 kr.

© Glossier

2. Medium dekke

Dypp en anelse av Glossiers concealer under øynene for en diskrè og naturlig look, som straks fjerner tegn på nattens manglende søvn.

Stretch concealer, Glossier ca 169 kr.

© NARS

3. Full dekke

En Concelaer med høy dekkevne fra NARS. Et unikt pudder med en sammenvevd struktur. Laget for å legge seg flatt og holde sammen, for deg som trenger en høy dekkevne.

Soft Matte Complete Concealer fra NARS 325 kr hos Kicks.no